Pynk is the color

PYNK is a brash celebration of creation, self love, sexuality, and pussy power! PYNK is the color that unites us all, for pink is the color found in the deepest and darkest nooks and crannies of humans everywhere. PYNK is where the future is born.
– Janelle Monáe

Pynk is the color

P for pynk. P for power. For denne sangen er POWER. Pynk er empowering (det norske ordet er ikke fett nok, sorry) på så mange vis. Den handler om kjærlighet til deg selv, kjærlighet generelt og den er ladet med politisk symbolikk fra start til slutt. Både teksten og det visuelle. Det estetiske er så sykt vakkert, skjørt og sterkt. Badass damer, råe antrekk og symboler det ikke er mulig å ta feil av. Pynk er en feministisk hymne og alle ønsker seg en fittebukse! Se videoen under, den får deg garantert til å smile.

Fitte er en norsk folkelig betegnelse for det kvinnelige kjønnsorganet, og nyttes synonymt for både vagina og vulva, eller begge disse samlet. Ordets opprinnelse er ikke sikkert, men det kan komme fra norrønt fit eller fidje, for eng ved vann eller vått, myrlendt gress. Det har da i sin opprinnelse en poetisk, kjærlig og nærmest lyrisk konnotasjon. Betegnelsen kan også ha sitt opphav fra norrønt fitje, for bergsprekk, revne i fjell. (Wikipedia)

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

1 Comment

  1. Carina Behrens 20. april 2018

    Elsker, elsker, elsker denne låta, og hører på den AS WE SPEAK!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.