#7 – Feriespesial

Ny episode av Ti minutter, denne gang handler det om ferie.

Feriespesial

Dere som følger meg på Insta og Snap (@luisa_lamar) har nok allerede fått med dere at jeg var på ferie i forrige uke. Men når en har podkast så må en lage en episode om ferien, og denne gang du får høre om både positive og negative opplevelser jeg gjorde meg på familieferie i utkanten av turistgryta, Torrevieja.

Abonnerer på Ti minutter, gi den stjerner (helst fem da) i iTunes og legg igjen noen ord i en anmeldelse. Hvis du har noe på hjertet, alt fra tilbakemeldinger til spørsmål, så kan du gjøre det her i kommentarfeltet, på Facebook-siden til La Mar eller på DM på Instagram (@luisa_lamar).

Du finner Ti minutter i podkastappen din, på iTunes og SoundCloud. Eller du kan høre her.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

2 Comments

  1. line 17. april 2018

    herlig!

    Svar
  2. line 17. april 2018

    herlig <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.