Jeg trykker play (►) på våren

Opprinnelig starta jeg på dette innlegget på selveste vårjevndøgn. Sola varmet for første gang på lenge og jeg ønsket våren velkommen. Vel, dagen etter var vinteren tilbake og jeg slettet hele innlegget. Men nå dere, nå er det dags. Jeg trykker play på våren, og nekter å spole tilbake.

Hvert år, når våren kommer, fylles jeg med allslags motivasjon. Det er som om lyset faktisk gir meg større rekkevidde, jeg ser lenger enn det vintermørket tillot meg, ikke bare bokstavelig. Alt er bare klarere. Jeg får en annen lyst til å utføre. Spesielt etter en ekstra tung høst og vinter, er lyset og våren så hjertelig velkommen. Og det er så mye jeg ser fram til, jeg elsker å glede meg.

Denne våren skal jeg..

.. gå lange turer med Chaplin på dagtid, bare fordi jeg kan.

.. åpne vinduene og slippe våren inn så ofte det er mulig.

.. leke ute med lille A.

.. spasere til sentrum og gå på kafé, og bare sitte der og skrive eller lese.

.. skrive. Mye.

..tegne. Jeg har gjenoppdaget tegning, og det er fint.

.. spille inn mange podkastepisoder.

.. prøve nye oppskrifter, jeg trenger ny matinspirasjon asap.

.. lese.

.. sove nok. Så nå må jeg avslutte denne lille lista, for klokka er snart 01:00.

Fortell meg om dine planer for våren ♡

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

3 Comments

 1. Martine 11. april 2018

  Mine planer for våren er for det meste skolearbeid. Jeg må bare bli ferdig med alt, og helst gjøre mitt absolutt beste sånn at jeg kan få de karakterene jeg ønsker. Ellers håper jeg å snart få tid til blogging igjen, for jeg har så mange ting jeg vil skrive om. Også skal jeg så klart kose meg max med mammabesøk i slutten av måneden, og venninnebesøk i begynnelsen av mai. Det blir så godt det <3

  Svar
 2. Milla 12. april 2018

  Mine planer for våren? Shit. Jeg har ingen planer. Hm, ta dag for dag og vite at det er mer enn godt nok 😉

  Svar
 3. Spire 15. april 2018

  Mine planer for våren er å pusle en del puslespill og øve meg på å være sint når jeg vil, ikke bare når jeg skriver og er alene.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.