Sesongstart + Anbefaling av Zille i samtale

Som dere ser, så er det ikke den kommende sesongstarten til Tippeligaen jeg prater om, men en ny sesong med podkasten min, Ti minutter. Ny episode er ute og du kan høre den der du hører podkaster.

Ti minutter

Hvis du er en ny leser og en ny lytter så lurer du kanskje på hva slags podkast Ti minutter er. Vel, det er en liten podkast. Den er ikke liten fordi jeg mangler ambisjoner for den, målet er jo at den skal nå til hver lille krok i vårt langstrakte land, men liten fordi hver episode varer omtrent ti minutter. Og hva den handler om? Meg, livet og ting jeg er opptatt av, og som jeg håper engasjerer andre også.

Sesongstart

Jeg kaller denne episoden for «Sesongstart», fordi det føles som en ny start. Ny logo, ny giv, nytt år og bedre lyd (Yas!), det eneste gamle her er same ol’ me. I denne episoden oppdaterer jeg deg på livet og deler tanker om stort og smått. Håper du sjekker den ut!

Abonnerer på Ti minutter, gi den stjerner (helst fem da) i iTunes og legg igjen noen ord i en anmeldelse. Hvis du har noe på hjertet, alt fra tilbakemeldinger til spørsmål, så kan du gjøre det her i kommentarfeltet, på Facebook-siden til La Mar eller på DM på Instagram (@luisa_lamar).

Du finner Ti minutter i podkastappen din, på iTunes og SoundCloud. Eller du kan høre her.

Anbefaling: Zille i samtale

Zille i samtale er en podcast om kreativitet, arbeid og karriere, feminisme, og måtene alt dette kommer sammen på.

En ny favoritt! Idunn Sofie som driver forlaget Zille og podkasten som hører med, er en utrolig inspirerende ung kvinne og gjestene hennes er likeså. Jeg håper virkelig vi kan møtes en gang, det hadde vært utrolig gøy, fordi vi har på en måte blitt kjent online i løpet av de siste månedene, men også fordi Idunn Sofie er så god i samtale med gjestene sine. Det ligger tre episoder ute allerede, med tre kloke og inspirerende damer. Jeg sier ikke mer, dere må bare høre. Sjekke ut Zille i samtale der du hører podkaster!

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

3 Comments

 1. Carina Behrens 29. mars 2018

  Hurra! Gleder meg til å høre ? Og stiller meg bak anbefalingen av Zille-podden også!

  Svar
 2. Martine 31. mars 2018

  Så fin podcast! jeg begynner sakte men sikert å venne meg mer til podcast, og synes det er fint at din er såppass kort at jeg hører den ferdig. Det var så komisk å høre historien om hvordan dere kom dere på kino for å se Black Panther i stedet for den dere egentlig skulle se, men jeg skulle gjerne hørt enda mer om hva du synes om filmen.

  Svar
 3. Milla 1. april 2018

  Sesongstart, jeg liker det!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.