Pull Me Up

Vårin

En skjør røst, med underliggende styrke. Det er vanskelig å beskrive Vårins røst. Den er så full av så mye, likevel så forsiktig. Ved første lytt trengte den seg inn i margen hos meg. En ungdommelig sårbarhet som en aldri vokser fra seg, skjønner du hva jeg mener? Vårin tok kontakt med oss i SnapKollektivet og delte låten sin med oss, jeg har siden da hørt på den utallige ganger. Og jeg er ikke i tvil, vi får nok høre mer fra Vårin. Ikke bare når hun slipper sitt første album i år, men i lang tid fremover.

Pull me up

Pull me up får meg til å mimre om hjertesorg og usikkerhet, men den gir meg også en betryggende følelse av å ha noen nær, noen som drar meg opp, at jeg ikke er alene. Det er likevel noe ungt med denne, jeg skulle nesten ønske jeg var 20 år for å oppleve den i en helt annen livssituasjon, enn den jeg er i nå. Jeg hadde elsket den så innmari, kanskje mer enn jeg gjør nå.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

3 Comments

 1. Drea 7. mars 2018

  Nydelig! Takk for et godt tips. Elsker stemmen hennes!

  Svar
 2. line 9. mars 2018

  wow <3

  Svar
 3. Milla 19. mars 2018

  Nydelig stemme!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.