Tjuesøtten

Jeg er ferdig med tjuesøtten for lengs, men som den sentimantale jævelen jeg er så må jeg pirke litt i de fine greiene som fylte det forrige året. Og det er nettopp det jeg skal gjøre denne helgen. Over her ser dere forresten mine ni mest likte bilder på instagram i tjuesøtten, blir nesten litt cocky. Neida, let’s do this!

Online

Tjuesøtten var året der alle kanalene mine tok av, haha, neida. Men jeg kan si at det var året der kanalene mine vokste mest. Jeg startet en offentlig Snapchat-kanal som vokste raskt, Instagram-kontoen min har fått masse fine følgere fra nesten hele verden, flere kule katter vil se rantene mine på Twitter og veldig mange har besøkt bloggen min. Det er litt overveldende å tenke på det, selv om det ikke er tusenvis så er tanken på at jeg prater til flere hundre, at enda flere ser bilder jeg poster og at så mange leser ordene jeg skribler ned her. Det er vel derfor jeg kanskje ikke alltid er like åpen og tøff når jeg deler, og for at jeg verner om mitt og mine.

What’s new?

Podkast! Ti minutter ble til i tjuesøtten og jeg er stolt og glad for at det endelig skjedde. Å starte egen pod er noe jeg har drømt om i mange år, jeg tuller ikke, maaaange år. Og jeg vet at Ti minutter ikke er perfekt, men jeg har lært innmar mye og viktigst av alt, jeg har hatt det innmari gøy. Konseptet kom jeg på helt selv, det er jeg veldig stolt over og tror andre har latt seg inspirere. Litt trist at jeg ikke fikk laget så mange episoder som jeg ønsket, men sånn ble det bare, ikke bare med podden, men med så mye annet også. Tar det igjen neste år, si.

My way or the highway

Det beste og viktigste er at jeg føler at jeg har gjort min greie og fått så masse bra respons på det. Jeg har gjort ting på mine egne premisser og kan si je ne regrette rien (jeg angrer ingenting). Og jeg tenker jeg kjører samme greia i år, men jeg må si at jeg håper jeg får laget flere episoder av Ti minutter, skrevet mer og tatt flere bilder. Jeg gleder meg jeg!

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

 

2 Comments

 1. Carina Behrens 6. januar 2018

  Gleder meg til hva du finner på i tjueatten 😀

  Svar
  • lamar 7. januar 2018

   Ja, samme her ass <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.