Luke 4: Aschehoug

Fjerde og siste luke i årets kalender er endelig åpnet! I denne luken feirer jeg kjærligheten til litteratur og samarbeidet mitt med Aschehoug forlag. Du kan stikke av med en aldeles vakker bok som du kan nyte i det nye året.

Aschehoug forlag + La Mar = ♡

Om bøker kan redde verden litt? Vel, jeg tror det. Litteratur gir oss ikke bare glede og underholdning, men det lærer oss om livet og om andre. Jeg er så utrolig heldig som får oppleve mye ulik litteratur gjennom samarbeidet mitt med Aschehoug forlag, og da er det ekstra stas når jeg kan dele litt med dere.

Premien er Hjertet er en ensom jeger og du kan lese mer om den her. Boken sendes ut på nyåret og alt du trenger å gjøre er å skrive en kommentar her under.

For masse litteratursnacks, følg Aschehoug på både Instagram og Facebook!

Denne trekker jeg litt inn i romjula, så vinneren trekkes onsdag 27. desember. Lykke til!

Vinneren er trukket og kontaktet på mail. Takk til alle som deltok ?

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

18 Comments

 1. Cathrine Angelica Straumann 23. desember 2017

  Så morsomt! Jeg delte min yndling forfatter på min egen blogg idag 😀 Hadde vært spennende å lest denne. Bloggen min heter cathrine90blogg 🙂

  Svar
 2. Jorunn Skjedsvoll 23. desember 2017

  Jeg har kjempelyst på bok, boksluker som jeg er? god jul?

  Svar
 3. Veronica Opheim 23. desember 2017

  Veldig lyst å lese denne, hadde vert gøy å vinne ?? God jul!

  Svar
 4. Berit 24. desember 2017

  Ja takk 🙂

  Svar
 5. Emily 24. desember 2017

  Jaaaa takk

  Svar
 6. vossaoslo 24. desember 2017

  ja, dette hadde vært stas å vinne for en lesehest som meg.
  Og god jul.

  Svar
 7. Therese Meling 24. desember 2017

  Det så ut som kjekk lesing ? Krysser fingrene ? God jul ?

  Svar
 8. Arild Sørensen 25. desember 2017

  Jeg fikk en bok til jul men jeg er klar for flere så denne vil jeg gjerne lese! 😉

  Svar
 9. Hanne 25. desember 2017

  jeg vil gjerne lese den boken! ?? goood jul! <3

  Svar
 10. Ronja Constance 25. desember 2017

  ??

  Svar
 11. Irene Elise 26. desember 2017

  Åh, ja 🙂 hørt så mye bra om den boken. krysser fingrene!

  Svar
 12. Karin Hakalax 27. desember 2017

  Ja, denne vil jeg gjerne lese, har hørt mye bra om den. 🙂 God jul!

  Svar
 13. Sophie Kvam 27. desember 2017

  Å, DEN boka så jeg nettopp på på lillejulaften i min siste-liten-gavekjøperunde ? Every year… Sukk. Som en egentlig lesehest, men så overjobbende at jeg helt glemmer å ta meg tid til sånt, hadde det vært deilig med en ny, god bok ❤

  Svar
 14. Mari Jervell 27. desember 2017

  Denne har jeg veldig lyst til å lese ?

  Svar
 15. Gro kjersti 27. desember 2017

  Ja, takk ? Bøker er helt supert å vinne ? Fortsatt god jul ?

  Svar
 16. Mari Rikke 27. desember 2017

  <3

  Svar
 17. Thea Børsum 27. desember 2017

  Denne vil jeg gjerne lese! vil prøve å bruke mer tid på bøker fremfor netflix i det nye året 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.