On my mind

On My Mind

Jorja Smith, you guys! Tjue år gammel, britisk og talentfull af. Tjuesøtten har def vært hennes år. Tidligere i år ble hun kontaktet av Drake himself på Insta og siden har de samarbeidet, to av hennes låter figurerte i soundtracken til min fav serie, Insecure, og jeg kan nesten ikke vente med å se hva fremtiden bringer.

Jeg har lenge vært fascinert av Jorja Smith, she has been On My Mind fo sho og det er nettopp det som er navnet på låta jeg skal dele med dere i dag. Dette er hennes samarbeid med den britiske musikkartisten, Preditah. En sjanger som ikke er helt min, men med Jorja sin stemme er jeg solgt. Mine damer og herrer, On My Mind!

Det er ikke første gang jeg deler min entusiasme for Jorja Smith her på La Mar. Sjekk ut et tidligere innlegg med musikkvideoen Teenage Fantasy og mer fakta om denne fabelaktige dama fra de britiske øyene.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.