Bølgeskvulp i hjertet

Det bruser som bølger som slår mot et svaberg. Det skummer og kribler, det strømmer og slår. Jeg blir varm i kinnene, vel egentlig i hele toppen. Når du ser på meg, når du går forbi. Bølgeskvulp i hjertet.

Hendene dine stryker meg på ryggen, det kiler i ryggmargen. Et kyss. Et smil. Alt er så stort. Så overveldende og enormt. Hold meg. Jeg vil at du skal holde meg, og aldri slippe. Bølgeskvulp i hjertet.

Jeg graver ansiktet inn i brystet ditt. Trekker pusten så dypt jeg bare klarer. Blir aldri mett, får aldri nok. La meg ligge her, i dag, i morgen. Hver dag, hver natt. Om vi bare kunne stoppe tiden, bare bli. Bølgeskvulp i hjertet.

Foto: Oscar Keys

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.