Ti minutter er tilbake + Anbefaling av Venninna di

Femte episode av Ti minutter er endelig her! Jeg har gledet meg som en liten unge til å spille inn en ny episode av min lille podkast etter å ha hatt noen ukers ufrivillig pause.

Kropp og sånn

I denne episoden snakker jeg om kropp, programmet Line fikser kroppen og jeg kommer med en innrømmelse med tanke på mitt forhold til det hele. Jeg syns ikke det er så lett å prate om kropp, rett og slett. Og bør vi prate så mye om kropp og kroppspress? Kan ikke kropp bare få være kropp?

Abonnerer på Ti minutter og send meg gjerne et lytterspørsmål, så er det kanskje ditt som blir tatt opp i neste episode. Det kan du gjøre her i kommentarfeltet, på Facebook-siden til La Mar eller på DM på Instagram.

Du finner Ti minutter i podkastappen din, på iTunes og SoundCloud. Eller du kan høre her 🙂

Anbefaling: Venninna di

Venninna di er en podkast laget av ei som ikke er ukjent for å snakke om kropp og kroppspress, nemlig Malin, tidligere kjent som Makeupmalin. Og nå også med venninna hennes Ninni. De møtes hver uke og prater om allslags. Ingenting er for flaut for disse to og squaden, her er det åpenhet som teller. Lytterne deler venninnetrøbbel med dem og ikke minst sine #fuckyeahmoment. Tidligere var det bare Malin som styrte showet, hun hadde fete gjester aka venninner på besøk og de pratet om ulike temaer. Både nye og gamle episoder er tilgjengelige der du hører podkast, anbefaler alle å sjekke ut Venninna di.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

 

2 Comments

 1. Kari 3. november 2017

  Gleder meg til å høre på 🙂

  Svar
 2. Caroline 9. november 2017

  Jeg fikk helt motsatt følelse av deg da jeg så programmet, følte det var feil fokus og følte meg bare dårligere. Synes det er noe med det å hele tiden rakke ned på sin egen kropp samtidig som man skal si at man skal elske seg selv osv.

  Fin episode! Liker at du snakker om dette.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.