Jeg ser at dere er her ♡


Finne luken

Det gjør meg glad å se at dere titter innom her og jeg blir selvsagt også glad for at dere sender meg mail og meldinger andre steder. Jeg skulle ønske det var noe spennende som skjedde for å forklare mitt fravær, men det er det ikke. Grunnene er både livet og at jeg rett og slett ikke hadde det mega fett i noen uker av ulike grunner. Men sånn er det noen ganger, uten at du i det hele tatt kan styre noe som helst, går du rett på noe, du stanger og faller om. Det viktigste og i grunnen fineste er å komme seg opp igjen og finne luken som tillater deg å gå videre, og det har jeg gjort nå.

Veien videre

Det føles så deilig å la fingrene leke over tastaturet igjen. Jeg skal være ærlig med dere, tanken gjorde meg uvel for bare noen dager siden. Nå er jeg bare glad for å sitte her, jeg er glad for at jeg i hvert fall har brukt noe tid på å tenke ut hva jeg skal gjøre her på bloggen, i podden og andre kanaler. Her blir det litt fornyelse, bare fordi jeg syns det er gøy. Musikkspalta består, men den trenger et nytt navn. Har du tips? Holla.

I morgen skal jeg spille inn ny episode av Ti minutter, min fine lille podkast som gir meg så mye glede og inspirasjon. Det beste er kanskje at så mange av dere lytter, så mange gir meg fine tilbakemeldinger og jeg har til og med fått flere stjerner på iTunes. Dere er fine ass!

Vi blogges ♡

1 Comment

  1. Milla 31. oktober 2017

    Alltid godt med en liten tastaturpause <3 Tips til spaltenavn? Hm. Jeg liker spaltenavnet du allerede har jeg da 😉 Gleder meg til å høre Ti Minutter!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.