Episode fire, endelig! + Anbefaling av Ferdig

Ti minutter, den uforutsigbare podkasten. Neida, men noen ganger blir det slik, og jeg er bare glad for å ha laget enda en episode som dere kan kose dere med i farta, i sofaen eller på badet. Ta en titt på denne ukens episode og sjekk ut anbefalingen min, for den er riktig så fin.

Episode fire

En episode med en grei miks av trivielle saker og blodig alvor. Men aller mest inneholder den tanker om høsten, og spesielt denne høsten som for min del er preget av rastløshet og pågangsmot, samtidig som den til tider fylles med usikkerhet og frustrasjon. Kos deg med episode fire og abonner gjerne på Ti minutter der du hører podkaster.

Jeg ønsker også at dere sender inn lytterspørsmål til hver episode så plukker jeg ut et eller to som jeg svarer på. Det kan dere gjøre her i kommentarfeltet, på Facebook-siden til La Mar eller på DM på Instagram (@luisa_lamar).

Anbefaling: Ferdig

Podkasten som tidligere gikk under navnet Slutt med snus heter nå Ferdig, sett bort fra navneendringen (og at snus ikke skal nevnes) er mye som før. Vi hører fortsatt stemmene til Namra og Brita, og de skal fortsatt slutte med noe, eller ta kontroll på livet som de selv kaller det. Så hver måned kan man følge de gjennom utfordringene de møter i forbindelse med å kutte ut saker og ting fra livet, som for eksempel sukker som er første ting ut.

Jeg er fan! Digger å høre på Namra og Brita rante om ting, at de avbryter hverandre slik bare gode venninner kan og at de aldri er redd for å dele nederlagene. Jeg tar meg selv i å virkelig heie på damene i møte med utfordringene de setter opp for seg selv. Og så skal jeg heller ikke stikke under en stol at jeg digger å ha to rogalendinger i øret, men det skal sies at begge holder til i hovedstaden. Du vet hva du må gjøre nå, sjekk ut Ferdig!

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

2 Comments

  1. line 12. oktober 2017

    duu <3

    Svar
  2. Kari 18. oktober 2017

    Herlig 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.