Endelig, Miss Tati!

Det er på tide jeg deler noen ord om denne fantastiske dama, Miss Tati, som jeg fikk oppleve i levende live for noen uker siden. Hun er av det sjeldne slaget, i hvert fall her til lands. Og endelig var det min tur til å oppleve henne og et av de feteste live showene jeg har sett på lenge.

Miss Tati made me do it

Miss Tati er kvinnen som fikk jeg til å dra alene på konsert. Vel, jeg er heldig, jeg kjenner folk og folk kjenner meg så jeg var i grunnen aldri alene i Maskinhallen på Tou Scene, men jeg dro dit alene. En liten time etter at kidden var lagt satt jeg på bussen med Miss Tati på øret. I løse bukser og med sneakers på føttene var jeg klar til å danse meg inn i natten.

Maskinhallen

I et av mine favoritt rom i hele Stavanger, en av de beste konsertscenene jeg vet om, sikret jeg meg skamløst plass foran scenen da oppvarmingsbandet, Klossmajor, gikk av. Til da var vi ikke altfor mange som fylte Maskinhallen så publikum stod spredt og nøt tonene som kom fra scenen, men da lysene ble senket tettet det seg mer og mer til. Maskinhallen ble fylt opp av ungdom, unge voksne og voksne mennesker som forventningsfullt tittet opp mot scenen der lysene endret stemning.

Miss Tati

Hun entrer scenen som dronningen hun er, men det tar ikke lang tid før det varme og åpne smilet fyller hele salen, eller i dette tilfellet, hallen. Jeg tipper hver og en av de som var tilstede følte seg som en del av showet, for er det noe Tatiana Palanca aka Miss Tati evner, så er det å inkludere alle. Det er ikke bare de deilige rytmene som tar tak i deg der du står, det er også hennes stemme, hennes ord, rett og slett hennes vesen.

Jeg leste i forkant en konsertanmeldelse etter hennes konsert på By:Larm 2017 der showet ble beskrevet som en danseworkshop, og det samme opplevde jeg i Maskinhallen. Med sin søster til hennes høyre side og bestevenninne til hennes venstre side greide Miss Tati å få Maskinhallen til å riste, snurre rundt, riste på hofter og slenge på håret. Selv danset jeg til jeg var gjennomvåt, hele meg var lykkelig den stunden det varte, alt rundt bare var.

Miss Tati, jeg kan garantere at vårt blikk møtes igjen når jeg står foran scenen og gir meg hen ♡

1 Comment

  1. Maria 6. oktober 2017

    så enig i alt du skriv! gleder meg til neste gang eg får sjå miss Tati?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.