Musikkmandag #10

Det er mandag og det betyr en ting, Musikkmandag her på La Mar. Noe av det kuleste med denne spalten, for meg, er å gjøre research. Jeg forviller meg inn på dokumentarer, wikipedia-artikler, intervjuer, anmeldelser og så videre. Og for å mikse det opp vil jeg dele noe av det med dere, som i dag. Vær så god, en minidokumentar laget av mitt favoritt magasin, The Fader, om Princess Nokia.

Princess Nokia

Afrolatina rapper fra The Bronx i NY, fødenavnet er Destiny Nicole Frasqueri, men på scenen er hun nå kjent som Princess Nokia. Mest kjent for låtene G.O.A.T og Tomboy. Hun slapp mixtapen sin, 1992 Deluxe, for ti dager siden, sjekk den ut der du hører musikk. Princess Nokia var også i Norge i juni da hun stod på scenen under Bergenfest. (Gråter fortsatt litt for at jeg ikke var på Bergenfest i år)

Destiny

I dokumentet deler Nokia historien om livet før hun ble MC, og det er klart at hennes ærlige rap er en forlengelse av sitt mest sanne jeg. Nokia er ikke redd for å snakke om de vanskelige tidene i livet hennes, og hun formidler historien sine med en viss ømhet, veldig bevisst på hva hun overlevde.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

3 Comments

 1. Sofia 19. september 2017

  Coolt 🙂 Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  Svar
 2. Milla 20. september 2017

  Wow. Dessa musikkmandagane asså. Eg blir så inspirert. Yay.

  Svar
  • lamar 20. september 2017

   Så kult!! ?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.