SnapKollektivet #tbt

Enda et tilbakeblikk! Vi i SnapKollektivet har vært innom utrolig mange temaer, og denne gangen velger jeg å trekke fram da vi hadde temaet ‘Arbeid’. Det er noe jeg brenner for, noe som preger meg veldig i disse dager siden jeg faktisk ikke har en jobb. Ta en titt!

Arbeid

Et stort og viktig tema, og jeg forteller mye om hvorfor det er viktig for meg og så trekker jeg inn ulike aspekter ved det. Btw, don’t mind the typos! Jeg husker godt denne dagen, det var travelt, jeg hadde mye jeg ville si, så det gikk fort i svingene.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

2 Comments

  1. line 14. september 2017

    legg meg gjerne til på liinecl <3 <3

    Svar
  2. line 18. september 2017

    liker deg!!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.