Musikkmandag #8

 Foto: Markus Spiske

Musikkmandag på en tirsdag, like I give a sh*t, he he. De som følger meg på Snapchat vet at vi gikk på en Narcos-smell i går, en av de beste smellene å gå på. Så da gikk klesvask, rydding av kjøkken og Musikkmandag rett i glemmeboken. Men frykt ei, her gjør jeg opp med tre perler som kom på fredag. Nyt!

Ary – Already There

Ny låt fra en av de vakreste stemmene i Norge. Jeg håper jeg kan se Ary live igjen snart, for det er virkelig en av de fineste opplevelsene jeg har hatt. Stemmen og vesenet, I love it!

Frank Ocean – Provider

Kjent stil, men fytti så vakkert. Jeg får liksom aldri nok av stemmen og stemningen i musikken til Frank Ocean. Han er bare nydelig på alle måter. Jeg craver alltid mer, for dette er så fint!

Ibeyi – Deathless

Nok en sterk musikalsk genistrek fra min favorittduo. Sangen er bygget på en personlig opplevelse da Lisa-Kaindé ble arrestert av fransk politi da hun var 16 år. Jeg kan ikke annet enn å få med dette sitatet «For every minority. For everybody that feels that they are nothing, that feels small, that feels not cared about and I want them to listen to our song and for three minutes feel large, powerful, deathless. I have a huge amount of respect for people who fought for, what I think, are my rights today and if we all sing together ‘we are deathless’, they will be living through us into a better world.»

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

2 Comments

 1. Gitte 5. september 2017

  Ary! Jeg lytter til musikken hennes jevnlig, men jeg liker enda bedre å høre (og se) henne live – for da kommer det så godt frem hvor dyktig hun er. «Er det sant?» og «Er dette på ekte?» var tanker som for igjennom hodet mitt under forrige konsert, hehe.

  Svar
  • lamar 5. september 2017

   Har helt samme erfaring som deg! Hun er magisk ✨✨

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.