Jeg savner sola mest når det regner

Vi våknet til nok en regndag, og jeg kjente med det samme at savnet satt i meg. Sola, Nelly gurl, hvor er du? Og uansett hvor mye andre (les Carina) sier at de syns regn er koselig og alt det der, så er det nettopp når det regner at jeg savner sola mest. Vel, da er det fint å fylle dagen med å rydde i klesskapet, og å fylle bloggen med en fin liste og litt glade bilder. 

Tre ting du elsker
B, lille A og Chapin. De er ikke ting, men det er dem jeg elsker høyest.

Når gråt du sist av en film?
Vi så filmen Hjertestart og det var så mye med den filmen som rørte meg. Jeg gråt i omtrent én time og førtitre minutter i strekk, altså så lenge som filmen varer. Historien og tematikken i seg selv rørte meg, og ikke minst alle bildene fra min fødeby som jeg savner så inderlig. Det var vondt, sårt og noe litt fint.

Hva lo du av sist?
Jeg ler jo hele tiden, men hva jeg lo av sist? Jo! Vi tre, lille A, B og jeg, fikk sykt latterkrampe i går kveld da lille A klovnet seg til.

Har du en bra hårdag?
Ja, det har jeg. Det er faktisk sjeldent jeg ikke har det, og godt er det.

Fortell om noe fint du tenker på
At vi snart skal på hytta og at hjernen skal få hvile litt fra alt som er stress eller dritt. Ingen søknader som skal sendes, ingen innlegg som skal skrives, ingen klesskap som må ryddes. Jeg skal koble av, fokusere bare på min fine familie, fokusere på å bare være. Og så tenker jeg på at hagen vår begynner å ta form, at B har vært helt sinnsykt flink.

Ditt livsmål
Å leve, å nyte og å gi de og det som betyr noe den betydningen de og det fortjener. Alt annet kan bare være der, men det skal ikke eie meg, slik jeg dessverre ser mange andre lar ubetydelige ting gjøre.

Beskriv rommet du er i
Får kalle det andre etasje, det er på en måte ikke et rom. Det huser TV-stuen vår, biblioteket, musikkstudioet og kontor. På gulvet ligger det en liten Duplo-landsby og en drøss med tennisballer. Og ja, dere kan tenke dere at det er litt rotete, men likevel helt nydelig, lyst og høyt under taket. En av detaljene jeg elsker med huset vårt er de store kraftige bjelkene som henger under skråtaket som omtrent fem til seks meter på høyeste punkt.

Hvor er du om seks år?
Om seks år er det sommerferie (plz gi meg en jobb jeg kan ta sommerferie fra), vi har vært gift i syv år, jeg og min elskede B. Og jeg er mamma til en niåring og kanskje en til. Vi har leid en leilighet eller et koselig hus i Spania et sted. Eller så er vi i Danmark og har vi vært på Roskilde, den dagen man kan ha med barn, og så spiser vi churros og nyter resten Danmark har å by på. Det kan også hende vi er hjemme, i hagen vår, og fyrer opp grillen. Peonene har selvsagt blomstret for lengs og jordbærene vi skal ha til dessert kommer rett fra hagen.

Noe du ønsker deg?
En jobb. Fred på jord og så har jeg altfor mange sneakers på ønskelista for tiden. Og en drikkeflaske fra Klean Kanteen, en symaskin og syskillsa til Stine, og gjerne litt av produktiviteten hennes. Ja for å ikke glemme en MacBook Air siden jeg bare har Mac og et kamera fra Oympus som tar fine bilder.

Det siste du spiste?
Bananpannekaker, det er så digg!

Hvordan blir din sommer i år?
Den blir rolig og fin. Eller blir, den er rolig og fin.

Hva gjorde du for akkurat fem måneder siden?
Ellevte februar var en lørdag, jeg kan ikke huske hva jeg gjorde, men jeg gledet meg sikkert en hel del til bursdagen min den femtende.

Kan du by på en teaser av dine nærmeste bloggplaner?
Vel, hva sier dere til en ny fast spalte på torsdager? En spalte med TBTs fra mine stories på SnapKollektivet?

Hva er viktig i et forhold?
I et forhold er kommunikasjon utrolig viktig, hvis ikke kan hva som helst gå i vasken. Respekt, forståelse, støtte, nærhet, kosing, kyssing og masse latter er også innmari viktig for meg. Å være helt og holdent avslappet sammen med noen er det fineste i verden.

Hva er en viktig egenskap hos en partner?
En? Hm, må være kjærlighet for der inngår jo alt annet.

Hvem kysset du sist?
Min elskrede B i går da vi la oss. Nei vent, jeg kysset jo lille A på kinnet da jeg leverte han i barnehagen i morges. Jeg kysser han så mye stakkar, men det er liksom min greie haha. Jeg elsker å kysse mine kjære på kinnet.

Har du en dårlig uvane?
Ja, jeg legger meg altfor sent og sover for lite.

Hva er det kjedeligste denne uken?
Jeg har vært syk igjen, det er sykt kjedelig. Og så er det kjedelig at jeg fortsatt ikke har fått meg en ny jobb, det tærer.

Hva skal du gjøre i høst?
Jeg har faktisk ikke peiling. Det føles veldig rart. Og jeg blir stresset av tanken, spesielt fordi at jeg denne høsten vil stå uten inntekt hvis jeg ikke får meg en jobb asap. Shit, det er skummelt og jeg får innmari vondt i magen av hele greia 🙁

Hva har du i ditt kjøleskap?
Mat og drikke.

Bildene er tatt i Østre bydel i Stavanger ved et bygg som blir kalt Hermetikken, for det var faktisk en hermetikkfabrikk i gamledager. Nå huser bygget lokalt, norsk håndverk&design. Ah, byen min er fin ass. Bildene er tatt av venninne og medblogger Maria

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

7 Comments

 1. Carina 12. juli 2017

  Det der med hårdag er så sant, ass. Du har aaaaalltid fint hår <3

  Svar
 2. Caroline 12. juli 2017

  Håper du får deg jobb sånn supersnart <3

  Svar
 3. Maria 12. juli 2017

  Ååå – høres så deilig ut med hytte 🙂

  Og vi lo jo ganske mye da vi var ute og tok disse bildene 😛 Hvor skal vi outfitblogge neste gang? 🙂

  Svar
 4. Silje 12. juli 2017

  Den veggen altså <3 Og ikkje minst personen ved veggen 🙂 Finfin liste på ein onsdag midt i juli 🙂

  Svar
 5. Martine 13. juli 2017

  Så artige bilder, og en fin liste <3 Det er koselig å lese om deg som har barn og hus og familieliv. At man kan fortsette å være kreativ og glad i sosiale medier selv når man blir voksen på ordentlig.. (ja, har tenkt en del på voksenlivet pga temaet på SnapKollektivet denne uken haha)

  Svar
 6. Frida G Svensson 17. juli 2017

  Älskar din blogg och dig! Du är så fab!

  Svar
 7. Synne 2. august 2017

  Håper jobbjakten går bra! Jeg ville bare si at du er skikkelig flott på disse bildene – og ellers også, hihi. Fortsatt god sommer!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.