Vinneren av Puss med bambus!

Da er søndagen over og vinneren av Puss med bambus  er trukket!

Vinneren blir kontaktet på e-post og vil få premien i posten direkte fra Puss med bambus. Og det er faktisk innmari fint at Puss med bambus er så opptatt av miljø at de ikke ønsker å sende post unødig. Tommel opp for miljøhensyn av alle slag!

Hvis du ikke vant tannbørste denne gang så kan du kjøpe deg en pakke med fire stykk her.

Vi har brukt tannbørstene siden vi fikk vår pakke, både B og jeg liker børsten veldig godt. Tannbørstene finnes også i barnestørrelse. Og enda en fin ting med Puss med bambus er at for hver eske de selger av Puss med Bambus, donerer de en bambustannbørste til The Baby Eva Teddy Bear Foundation som deler ut gratis tannbørster til barn ved skoler og barnehager i slummen i Thailand.

Hva gjør du når tannbørsten blir klar for å byttes ut?
Siden Puss Med Bambus busten er laget av Nylon 6 er den ikke biologisk nedbrytbar, og skal etter tre måneders forbruk deponeres. Ved hjelp av en tang, er det enkelt å fjerne busten fra hodet. Håndtaket kan deretter graves ned, brennes eller kastes rett i komposten. Det tar omlag 6 måneder fra du kaster håndtaket i komposten, til den har blitt helt brutt ned og blitt en del av jorden igjen. Håndtaket er laget av høykvalitets mao-bambus, og kan gjerne gjenbrukes etter at busten er fjernet.

Jeg tror jeg går for det siste der, å bruke pinnene igjen til noe annet, de er jo så fine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.