Musikkmandag #1

Jeg vil dele musikktips med dere hver mandag fra nå av, ny og gammel, så lenge den rører meg på et vis. Og denne mandagen vil jeg dele et knippe damer jeg digger.

Noname

Først har vi damen dere ser over her. Jeg oppdaget Noname helt tilfeldig på en liste på strømmetjenesten jeg bruker, siden har jeg hørt sangen hennes Reality Check hver eneste dag. Artisten fra Bronzeville, Chicago, er poet og hiphop-artist og har stått på scenen siden 2010, men det var først i juli 2016 at hun utga sin første mixtape, Telephone.

SZA

Her ser dere en annen ny favorittdame fra New Jersey. SZA ga ut sitt debutalbum, Ctrl,  for ti dager siden. Et album fult av deilig R&B med noe drypp av neo soul og indie rock. Flere anerkjente artister figurerer sammen med SZA i hennes debutalbum, blant annet min favoritt, Kendrick Lamar. Jeg delte et par av hennes låter på SnapKollektivet i går, og de falt i god smak hos følgerne.

Amanda Delara

Har du fortsatt ikke oppdaget denne perla så bør du gjøre noe med det asap. Vår egen Amanda Delara har tatt musikknorge med storm og ordet begynner å spre seg utover kontinentet. Hun ga ut sin første singel i fjor, Paper Paper, og i år har hun utmerket seg med singelen New Generation og hennes coverversjon av Karpe Diems låt Gunerius. Jeg hadde dessverre ikke mulighet til å dra på Mablis i år, men skulle jeg dratt dit var det for å se Amanda Delara. Jeg ser store ting skje for henne i fremtiden.

Stay tuned, senere kommer det en superfin giveaway her på bloggen! Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

5 Comments

 1. Carina 19. juni 2017

  Woho, elsker spalteideen – og musikken du tipser om! Men, jeg savner lenker ? Lenge leve latskapen!

  Svar
  • lamar 19. juni 2017

   Haha ❤️ Ja, latskap eller helst estetikk. Men sendte deg en melding nå, lemme know!

   Svar
  • lamar 19. juni 2017

   Lenkene er på plass 😉 Hør og nyt!

   Svar
 2. Martine 19. juni 2017

  Eelsker denne nye spalten. Trenger musikktips!

  Svar
  • lamar 3. juli 2017

   Så utrolig gøy at den faller i smak! Og enda bedre hvis det jeg deler faller i smak ?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.