Reiseguide

Det er sommer, tiden hvor mange reiser, så hva passer vel bedre enn å prate om reising? Det har Carina og jeg gjort i nyeste episode av Luisa & Carina!

Jeg elsker å reise

Jeg elsker å reise og å oppdage nye steder. Føle på romantikken i Paris, innta pizza og vin i en rolig sidegate i Roma, gå på konsert i urbane London og ligge ved bassenget i Costa del Sol. Jeg kan krysse av alt, og jeg sulter alltid etter mer. Jeg sier det igjen, jeg elsker å reise.

Reiseguide ala Luisa & Carina

Hvem er den perfekte reisepartneren? Og hvor er våre drømmedestinasjoner? Og hvorfor har jeg aldri reist på ferie med venner? Vel, du får svaret på alt dette i denne episoden. Samt noen personlige reisehistorier, den ene verre enn den andre, men husk – det meste kan skje den beste.

Husk å abonnere på Luisa & Carina på iTunes, gi oss fem stjerner, og fortell oss hva du synes!

9 Comments

 1. Maria 8. juni 2017

  Reising er helt fantastisk. Vi hadde mange reiser på planen i sommer. Nå blir det kanskje bare en. Men det er helt greit. Det høres kanskje rart ut, men så mye er skjedd i vår at jeg nesten ikke orker å forholde meg til for mye reisevirksomhet fremover. Men vi drar til Mallorca om en ukes tid. Og jeg gleder meg noe helt fantastisk til det. Så håper jeg jeg får jobbet en del i sommer. Det er også greit 🙂 Skal få høre podcasten så fort jeg får anledning, for de er så koselige de podcastene deres 🙂

  Svar
  • lamar 8. juni 2017

   Vi har ingen planer selv, men sånn er det, vi har mange år å ta det igjen på 🙂 Heldige dere som skal til Mallorca, nyyyt det! Og takk, setter stor pris på at du liker den <3

   Svar
 2. Carina 8. juni 2017

  Woho woho woho!

  Svar
  • lamar 9. juni 2017

   Yass gurl <3

   Svar
 3. LINDA 9. juni 2017

  Åh så härligt 🙂

  Svar
  • lamar 11. juni 2017

   Takk, Linda <3

   Svar
 4. Milla 9. juni 2017

  Hærligt. Sko ønska eg hadde mulighet te mær reising. Nå e det jo ikje lenge te me ska ta oss første biltur te Haugesund som familie da. Det blir gøy 😀 Og som alltid, gøy å hørra på dåkkår.

  Svar
  • lamar 11. juni 2017

   Ja, det blir sikkert veldig fint, det e jo så masse fint å se på veien også! Skulle ønske vi også kunne reise mer, vi liker det så godt, men får trøste oss med at vi har et helt liv med reising foran oss 🙂 Takk <3

   Svar
 5. line 12. juni 2017

  eelsker den <3 takk!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.