En tune for en rolig morgen


Bilde: Melk & Honning

.. eller sene nattetimer. Maya Vik er kul herfra og til evigheten, og nå er videoen til hennes seneste singel, Beyond, ute. Den har et spaca og kunstnerisk uttrykk som er rett opp i min gate. Se, hør og nyt den her.

Og for all del, ha en fin lørdag ♡

11 Comments

 1. Caroline 13. mai 2017

  Ha en fin lørdag, du også <3

  Svar
  • lamar 15. mai 2017

   Håper du hadde en fin en ❤️

   Svar
 2. victoria 14. mai 2017

  good helg <3

  Svar
  • lamar 15. mai 2017

   Håper helgen din var goood ?

   Svar
 3. Maria 15. mai 2017

  Jeg er så ekstremt dårlig på å høre på musikk. Føler jeg burde bli litt flinkere, men der jeg elsket musikk da jeg var yngre føler jeg bare det forstyrrer i disse dager. Det er så leit, for ironisk nok så elsker jeg jo musikk 🙁 Kanskje når jeg blir litt mindre stressa og kan sette meg ned og slappe av en gang etter eksamen, så vil det kanskje ikke være så forstyrrende 🙂

  Svar
  • lamar 21. mai 2017

   Ja, noen er avhengige av musikk i visse sammenhenger der andre syns det er forstyrrende, du får finne din egen tid til musikk ?

   Svar
 4. line 15. mai 2017

  så fin!!<3

  Svar
 5. maria 17. mai 2017

  Eg digge Maya vik!!!

  Svar
  • lamar 21. mai 2017

   Samme her! ?

   Svar
 6. Martine 19. mai 2017

  Takk for musikktips! Skal skjekke ut <3

  Svar
  • lamar 21. mai 2017

   Håper det falt i smak!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.