Favoritter på Snapchat

Etter at jeg ble med i SnapKollektivet har jeg fått et nært og lidenskapelig forhold til Snapchat, og dermed har jeg også funnet flere favoritter som jeg fryder meg over å følge. Og noen av disse vil jeg dele med dere!

feliciaxnoelle

My girl! Trenger du mer Stavangerdialekt i Snapchaten din så må du følge verdens søteste Stavangerjente i Oslo. Felicia er kul og cute, og mye mer. Jeg har bare et ønske, snap mer Felicia!

camillapihlno

Camilla er utrolig fin og god! Hvis du vil følge en av Norges største bloggere, så anbefaler jeg deg å følge Camilla. Her får vi bli med litt bak kulissene, i hverdagen og på reiser.

makeupmalin

Kanskje min absolutte favoritt? Jeg mener, Malin byr på seg selv med utrolig mye humor og åpenhet. Et passende ord for å beskrive henne er EKTE. Malin tar brodden på så mange issues som jenter og unge kvinner sliter med, og hun gjør det på en aldeles nydelig måte. Jeg er stolt medlem av squaden <3

famousharm

Hele Norges Vegard Harm! Han er bare utrolig morsom, jeg ler meg i hjel. Han bjudar på for å si det sånn og jeg digger det.

stinefriis

I hverdagen tar Stine følgerne sine med på jobb på Aschehoug Forlag (BAE <3) hvor hun jobber med sosiale medier (jah, insta og sånn aka drømmejobb) og resten av dagen tar hun oss med på en reise mot et mer bærekraftig og klimavennlig liv. Jeg har lært mye og blir stadig inspirert til å være med på reisen.

helsesista

Det skulle vært obligatorisk for alle i alderen 12 + (alt ettersom) å følge denne helsesøsteren. Hun er varm, åpen, ærlig og lite høytidelig aka sykt funny.

nrkP3morgen

Mine favoritter på radioen! Et lite innblikk i studio og utenfor med Norges beste morgenfugler.

vikingfotball

Fordi Stavanger. Egentlig begynte jeg å følge dem fordi lille A har blitt en lidenskapelig Viking-supporter, men det er faktisk utrolig gøy å følge Viking-guttene, som de kalles hjemme hos oss. Vi får et innblikk i hverdagen deres, en titt i garderoben og annet sprell de finner på.

snapkollektivet

Sier seg selv, verdens beste kollektiv på Snapchat. Jeg syns det er lærerikt, utfordrende og fint å være en del av dette prosjektet. Når det er min dag så kjører jeg meg helt ut, og så koser jeg meg en hel del av å se de andre jentene (I LOVE THEM ALL og alle er verdt å følge på sin private konto)

luisa_lamar

Litt selvpromo må da være lov? Etter at jeg ble med i SnapKollektivet følte jeg et større behov for å opprette en offentlig Snapchat-konto hvor jeg kan holde kontakt med squaden mellom dagene mine, også fordi det ble etterspurt av flere (høhø, stop it). Og jeg må si at jeg liker det! Skal ikke skryte noe mer, du får henge med for å se hva jeg har å by på.

PS: 10 Snapchat-hacks du må vite om

11 Comments

 1. krist.in 3. mai 2017

  åh, snap er så gøy! Jeg har liksom lyst å ha åpen snap selv – men så vet jeg at det hadde blitt så sjelden.. og jeg vil gjøre ting skikkelig når jeg først skal gjøre det! vanskelig !

  Svar
  • lamar 5. mai 2017

   Come on Kristin! Det er jo det som er fint med Snapchat, det er så uhøytidelig og lite forpliktende 🙂

   Svar
 2. Caroline 3. mai 2017

  Bra tips! 😀

  Svar
 3. Stine Friis 3. mai 2017

  Takk for shoutout, gurl! <3

  Svar
  • lamar 5. mai 2017

   You know it 😉

   Svar
 4. line 3. mai 2017

  de er så kule!

  Svar
 5. victoria 3. mai 2017

  harm, haha han klarer jeg ikke mer av, blir litt mye. men morsom av og til 😀

  Svar
 6. Milla 5. mai 2017

  SNAPKOLLEKTIVET 4 LIFE <3 <3 <3

  // Tusen takk Luisa. Ja stemme det, du har rosa og kvit og eg har svart og kvit? Va det sånn? haha. Morro.

  Svar
  • lamar 5. mai 2017

   Yeah <3

   //Næh, har ikke rosa, men tenkte mer på den blåe der du har mørkeblå og jeg har mintgrønn 😀

   Svar
 7. W.O.M.A.N - La Mar 5. mai 2017

  […] Misset du forrige innlegg? Sjekk ut mine favoritter på Snapchat her! […]

  Svar
 8. victoria 5. mai 2017

  noelle er så skjønn!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.