Siden sist

Altså, siden jeg prøver å få ordene til å flyte og siden jeg har vært borte litt, så tenkte jeg at en liten oppdatering hadde vært koselig. Hva har skjedd siden sist? Bildene (i hvert fall de fleste) har dere som følger meg på Instagram sett før, sånn er det bare. Men ikke ordene mellom, så det får være noe. Og sist jeg sjekka er noe faktisk bedre enn ingenting. Og har du ikke sett bildene før så får du sette i gang og følge meg på Insta ASAP Rocky, da blir jeg glad. Jeg går under navnet @luisa_lamar.

Vandret gatelangs

Første april bestemte solen seg for å titte fram, sånn helt på ordentlig. Mamma, lille A og jeg satte oss på bussen til sentrum. Et av mine favorittsteder i verden. Og min lille A som egentlig har digget å sitte i vognen sin og observere på byturer, opplevde byen på egne små ben. Så ja, vi vandret bokstavelig talt gatelangs. På stamstedet Coffeeberry, smoothie og deilige bakevarer. En liten gåtur langs Østervåg til leketøysbutikken med det beste bilutvalget, jenter og gutter fryder seg med store øyne foran den store veggen som er dekket av biler i alle størrelser og farger. Det ble en 70-talls van i mintgrønn dekorert med blomster og regnbuer, og en oransje stasjonsvogn. En tur på byens fineste gate, den med alle fargene. Og ikke minst en obligatorisk lekerunde på den kuleste lekeplassen. Har du barn og er i Stavanger bør du titte innom Ajaxparken, den er ekstra gøy i solskinn. Byturen avsluttes med snoping på Dropsen og bussturen hjem ble som alltid, en søvnig affære for lille A.

Sluttet på jobben

I midten av april nærmet årsdagen seg for meg på jobben, og det var også slutten på min tid der. Det føltes rart. Jeg syns både det var vemodig, samtidig som jeg gledet meg litt til å bruke tiden på mine kreative prosjekter. For jeg er heldig slik, de fleste situasjoner snur jeg til noe positivt. På slutten kunne jeg nesten ikke vente med å ha friheten til å drive med mitt, skrive, være kreativ. Men jeg syns det var merkelig å ikke skulle være en del av gjengen på jobb, prate med de jeg har pratet med hver dag i nesten ett år, jobbe med prosjektet som jeg har blitt så glad og stolt av å være en del av.  Jeg hadde mine siste dager i påsken, pluss en dag etter påsken. Som avskjedsgave fikk jeg et digert påskeegg som var fylt med allslags herlig påskegodt og en bok. Jeg pakket sakene mine, ryddet kontoret og passet på å ta bilder. Jeg liker minner.

Påskeferie

Jeg jobbet halve påsken, resten ble tilbragt på en øy. En aldeles nydelig øy. På hytten, i paradis. Været og helsen var så som så, men det stoppet hverken stor eller liten, vi nøt som bare det. Å være omgitt av natur, frisk luft, havutsikt og vakre omgivelser er deilig. Innmari deilig.

Feiret et lite liv

Vi har feiret lille As tre år. Tenk det lille livet er hele tre år. Det er så ungt, men har allerede inneholdt så mye. Så mye fint, så mye gøy, så mye spennende. Ikke bare er den lille personen som vi lever og ånder for tre år, vi har også vært foreldre i tre år. Det er rart på en fin måte, så voksent liksom. Det ble feiret i flere dager. I barnehagen, med familie og med små og store venner. Det er et sabla styr, men så absolutt verdt det. Pølser og kake er ikke noe å kimse av, og det er jammen ikke godteposer heller. For å ikke snakke om gaver. Og skal jeg være ærlig så henger fortsatt de fargerike ballongene og det metalliske tretallet oppe. Hver dag er en fest og alt det der ♡

Tilbake på jobb

Seks dager etter jeg hadde pakket sakene mine og sagt takk og farvel til alt og alle på jobben, fikk jeg en telefon. De ville ha meg tilbake for en liten periode. De trengte meg. For en god følelse. Jeg har gjort meg uunnværlig, det er faktisk litt rått. Jeg måtte likevel tenke litt på det, altså, det var jo en helomvending . Jeg våknet den tirsdagen med en følelse av rastløshet, så mange planer og ønsker, men jeg visste ikke hvor jeg skulle starte. Så dette. Jeg takket selvsagt ja, og med tanke på at det bare blir femti prosent så får jeg også tid til å være kreativ. Og ikke minst jaktet etter en ny jobb (som om jeg ikke har gjort det i snart to år). Og det var faktisk utrolig fint og hyggelig å se alle de herlige menneskene igjen.


Hva har du gjort siden sist da? Neida haha, eller jo, svar hvis du vil!

14 Comments

 1. krist.in 1. mai 2017

  så fin oppsummering :)! Mye bra i det siste virker det som!
  Her bare løper dagene forbi så fort at jeg nesten ikke husker hva jeg driver med for tiden en gang! Haha

  Svar
  • lamar 1. mai 2017

   Takk fine! Haha, jeg kan kjenne meg igjen, det var enklere nå siden jeg faktisk hadde postet litt bilder på Insta :p

   Svar
 2. teabooks 1. mai 2017

  Du skriver så fint, Luisa! <3 Og det må være en skikkelig god følelse å bli spurt om du vil jobbe litt mer; godt å føle at man er nyttig og gjør en god jobb. Håper du får en fin uke!

  Svar
  • lamar 1. mai 2017

   Tusen takk <3 Det var absolutt en god følelese! Ha en superfin uke du også <3

   Svar
 3. Julie 1. mai 2017

  Dette var fint å lese <3 og så fint at de ville ha deg tilbake på jobb, det må være en god følelse 🙂

  Svar
  • lamar 1. mai 2017

   Takk, fine deg <3 Og ja, det var faktisk en veldig god følelse 🙂

   Svar
 4. Caroline 1. mai 2017

  Fin oppsummering 🙂

  Svar
  • lamar 1. mai 2017

   Takk <3

   Svar
 5. Stine Friis 1. mai 2017

  Her i gården går det stort sett i YouTube og zero waste-research om dagen. Haha! Så utrolig kult at de ville ha deg tilbake! Det må være en god følelse at de ringer etter så kort tid.

  Svar
  • lamar 1. mai 2017

   Du er passe rå du da, Stine! Veldig inspirerende å følge deg i denne ferden mot et grønnere og mer bærekraftig liv 🙂

   Svar
 6. Martine ellefsen 1. mai 2017

  så fin oppsummering 🙂

  her går dagene til trening, tur, skole og maling av rekkverk, hehe!

  Svar
  • lamar 1. mai 2017

   Takk! <3 Hehe, livet ass, så mange nyanser og heldigvis for det.

   Svar
 7. Elise Olsen 2. mai 2017

  For en herlig tekst, og ikke minst en fin måned 🙂 Virkelig flott at du har gjort et så godt arbeid at de trengte deg tilbake, men at du likevel får litt tid til å gjøre det du vil, gleder meg til å se hva du finner på Luisa! 🙂

  Svar
 8. Milla 3. mai 2017

  Eg e så glad på dine vegne, at du fikk komma tebake. Også, som alltid, så skrive du så fint.

  // Tusen takk Luisa, det va veldig godt å hørra at du likte den <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.