Lyset

Jeg ligger og vrir meg, prøver å tvinge øynene til å holde seg lukket. Det er nesten umulig. Utenfor vinduet er det allerede lyst og klart. Klokken er ikke mye, den er egentlig for lite med tanke på at jeg, som vanlig, lukket øynene altfor sent i natt. Likevel vinner lyset.

Og jeg kan egentlig bare takke meg selv, det er bare min feil at jeg ville ha de fine grå gardinene som ikke yter motstand mot lyset. Og jeg vil ikke klage, fordi alt jeg har lengtet etter er å våkne til en dag som er lys. Å gå ut gjennom døren til gater som lyses opp av solens lys. Selv på dager som denne, når tåken ligger som et tykt lag over hele byen.

Lyset vi lengter etter i mørket. Lyset som gir oss energi. Lyset som gir oss lyst.

Velkommen skal du være.

15 Comments

 1. Stine Friis 27. mars 2017

  lyset<3 er så glad for at det er her igjen. Gleder meg vilt mye til sommer i trøndelag, hvor lyset aldri helt forsvinner!

  Svar
 2. Caroline 27. mars 2017

  Lys <3

  Svar
 3. Milla 27. mars 2017

  I totally agree, velkommen lys <3

  Svar
 4. victoria 28. mars 2017

  lyyyys <3 sooool <3

  Svar
 5. Synne 28. mars 2017

  Jaaa! vårlyset gjør meg så glad, og det velter inn gjennom vinduene her i dette øyeblikk, hihi!

  Svar
  • lamar 27. april 2017

   Jeg er så enig, Synne, det er helt nydelig! Håper du nyter de lange dagene, det gjør jeg 🙂

   Svar
 6. Line Cecilie 28. mars 2017

  elsker det <3

  Svar
  • lamar 27. april 2017

   Fina <3

   Svar
 7. Milla 29. mars 2017

  // Tusen takk Luisa <3 <3 <3

  Svar
 8. Monika 5. april 2017

  Vakkert! <3 Er så godt at det er lysere ute!

  Svar
  • lamar 27. april 2017

   Jeg nyter de lange dagene. Håper du gjør det samme!

   Svar
 9. Martine 6. april 2017

  Jeg elsker hjemplassen min Bodø, det er den fineste plassen i verden syns jeg, men herregud jeg savner virkelig ikke mørketiden. En time om dage med lys? Det er grusomt. Vi har en begrep i Nord-Norge, «vinterdepresjon», og jeg forstår godt at det er en reell ting. Man trenger sollyset for å føle seg våken, glad, klar for dagen. den beste følelsen i verden er når solen sniker seg over fjellene en vintermorgen og du tenker «endelig, der er du igjen» <3 <3 <3 jeg elsker lys

  Svar
  • lamar 27. april 2017

   Wuæææ, vet ikke hvordan jeg hadde taklet så mye mørke. Samtidig vender man seg vel til det meste. Likevel, lyset er så hjertelig velkommen, nyter de lange dagene nå!

   Svar
 10. Mathilde Nicoline 17. april 2017

  Å , det lyset har jeg ventet på i hele vinter! Eller rettere sagt: i to år i kjellerleiligheten. Snart kommer ny leilighet og nytt lys!

  Svar
  • lamar 27. april 2017

   Hurra med ny leilighet og nytt lys! Håper du nyter det hvis det har kommet, hvis ikke så må du virkelig glede deg 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.