Glitter for faen

Dagene har vært fine siden sist. Selv med gråe skyer og regn. Jeg fant noe pudderrosa og noe rødt, som dere ser. Jeg bar noe av det på lørdag, det samme kan jeg si om smilet. Og en grei dose med glitter. Jeg finner fortsatt noen glitrende fnugg på kroppen min. For å ikke snakke om i sengen. Og på badet. Min venninne dynka oss i glitter på vei ut døra, dette var før hun dynka hele Tou Scene. Jeg skulle ha bittelitt i håret jeg, men hvem surner av glitter liksom. Det er glitter for faen!

Glitrende stjerner

Ary var magisk, eller la oss si glitrende da. Stemmen, tilstedeværelsen. Konserten var alt mellom glede og sårhet. Så ufattelig vakkert og sterkt. Med Norges girlcrushmateriale nummer en, Danielle Brogden, på scenen kunne ikke opplevelsen vært bedre. Izabell var også på scenen et øyeblikk, sammen skapte de en sterk trio. At de tre er totalt ulike ble til en ubeskrivelig kraft. Tre glitrende stjerner.

Nostalgi over svunnen tid

Etter konserten og en kort busstur satt jeg på mitt kjære Gnu med en rolig Moscow Mule og bestevenninne, pratet om gamledager, traff gamle kjente og nye kjente. Så befant vi oss rundt et bord på Cementen, en hel liten gjeng. Fremtidsplaner, mimring, vanlig øl og ginger beer. Et snev av nostalgi over tiden da dette skjedde hver helg, samtidig så fint å nyte det til det fulleste nettopp fordi jeg vet det er lenge til neste gang. Det er en del av å bli voksen, i det minste for meg og livet mitt. Traff folk jeg ikke har sett på nesten ti år. Folk som ga meg minner om da B bare var en i gjengen, og jeg var det samme, nå er vi gift. Minner om folk som ikke er her mer.

Et forsøk på å få ordene ut

Jeg føler fortsatt at ordene blir sittende fast på vei ut, men nå vil jeg bare tvinge dem, så jeg har gjort et forsøk her. Jeg vil slutte å ta tekstene mine så innmari høytidelig, altså her på La Mar. Jeg var så mye flinkere til det før. Å bare dele mer fra livet, ikke privatlivet, men ting som skjer i livet. For ofte blir det bare med tanken, og så går tiden og det føles som om det blir for sent. Og jeg som elsker å mimre bør vite at det egentlig aldri er det. Neste mål er å huske å ta bilder, ikke bare snapper. Så derfor ble dette innlegget dekorert med et bilde jeg allerede har delt på Instagram, men selvsagt redigert helt annerledes. Heh.

9 Comments

 1. Heidi Nathalie Hovland 21. februar 2017

  Herlig! Jeg syns du skriver vakkert og jeg gleder meg til flere slike innlegg. Jeg skjønner hva du mener med at «ordene blir sittende fast på vei ut» – det skjer hos meg ofte. Men som du også skriver, så må man bare tvinge dem ut i blant. Jeg håper at de snart kommer av seg selv og at du får tatt masse fine bilder fremover. Stor klem til deg <3

  Svar
 2. Line Cecilie 21. februar 2017

  Du skriver like fint hver gang. fin er du og!

  Svar
 3. Stine Friis 21. februar 2017

  Elsket formen på dette innlegget <3 og: glitter baby!! <3 <3 <3

  Svar
 4. victoria 23. februar 2017

  hørtes ut som en jævlig bra kveld, eller helg? 😀 haha, og glitter ja, tipper det er vanskelig å vaske av seg det 😀 hahaha lykke til !

  Svar
  • lamar 24. februar 2017

   Absolutt! Finner fortsatt litt glitter her og der, men det gjør ingenting, det er jo glitter, hahaha 😀 Har du fått ny blogg?! Jeg må sjekke ut! <3

   Svar
 5. Anette 23. februar 2017

  Ahhh, jaaaaa til meir glitter!!!! let’s go crazy.

  Køyr på! Sjølv var eg svært open om «privatlivet» på bloggen, men dei siste åra har eg lukka meg. Det er kanskje bra på éin måte, men det har blitt litt lite blogging på grunn av det. Må finne ein mellomting, om du skjønner. Eg føler du må gjere det som kjennast naturleg for deg 🙂

  Svar
  • lamar 24. februar 2017

   Ja til glitter! Ja, samme her, på et vis i hvert fall. Jeg tenker aldri at jeg vil dele så mye fra privatlivet mitt, det har jeg aldri gjort, men noen øyeblikk eller dager kan man skrive så mye om, både like etter eller som et minne. Som du sier, en mellomting. Jeg bare kjenner at jeg savner å gjøre det, var mye flinkere til å gjøre det før og vil bli flinkere fra nå av 🙂

   Svar
 6. Veronica 25. februar 2017

  Du skriver så bra 😉 Liker måten du setter ord på ting

  Svar
 7. U 27. februar 2017

  Haha, glitter dukker virkelig opp over alt! Dette var et fint innlegg, og det hørtes ut som en super kveld med en kjempebra konsert!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.