Jeg var tom, men snart er jeg trettien

Går i søvne

Jeg teller mellom tolv tusen og atten tusen skritt hver dag. Jeg er sammen med min lille og min store. Vi leker, spiser, leker igjen. Sover. Og selv om jeg sover syv timer (pluss, minus) så føler jeg at jeg går i søvne hele dagen. Er det årstiden? Aner ikke. Kanskje det er vintersymptomer. Været er fint, kaldt, men absolutt fint. Jeg har det fint med mine. Vi ler mye. Jeg smiler hver eneste dag, oppriktig og ekte. Men får ikke til å skrive, får ikke til å lese. Ikke lenge om gangen i hvert fall. Selv om det er alt jeg vil. Jeg håper at disse ordene betyr enden på tørken. For i dag er jeg faktisk mer våken enn på lenge, og fingrene føles lettere over tastene.

Nytt og spennende

De fine stundene nytes, som jeg skrev i stad. Og jeg har gjort noe nytt og spennende, truffet fine mennesker som jeg bare har sett på skjermen. Inspirerende og fine folk som får meg til å dobbelklikke på bildene de deler, jeg leser tekstene de skriver og nyter synet av deres kreativitet. Jeg har vært på Oslo Runway i slengbukse, en av brudekjolene mine og oversized bomberjakke. Jeg følte meg både som en outsider, men også som om jeg hørte til. Ikke på grunn av antrekket, der var jeg absolutt meg. Sneakers, sort og hvitt, blondedetaljer, vinrødt skjerf og favorittveska. Skandinavisk design all over (nesten), det syns jeg var ekstra fint. Vil du vite hvem jeg hadde på meg, ta en titt på Instagram. Uanstrengte kule kvinner og menn, noen anstrengte også. Målet er å stikke seg ut, for noen altså. For noen er det som en slags utkledningsfest, andre finner fram sitt kuleste seg. Jeg vil gjenta affæren, det var rett og slett en veldig fin opplevelse.

Snart trettien og fint liv

Og snart fyller jeg året, veldig snart er jeg trettien år. Jeg føler alderen min, og det er jeg så innmari glad for. Jeg skal spise kake og drikke bobler, det har jeg bestemt, her og nå. På dagen min skal jeg spise kake og drikke bobler. Dagen etter skal jeg feire med nesten alle av de som står oss nærmest. Og på lørdag skal jeg på en konsert med bestis, jeg har gledet meg til det lenge nå. Kribler i magen bare jeg skriver det. Så jeg kan konkludere med at livet er fint, selv om jeg går i søvne og har vært litt tom for ord. Jeg er heldig sånn sett. Tomheten suger, altså både i den forstand at den er noe dritt, men også i den forstand at den suger ut krefter. For det er ganske blæh å være tom, men likevel strebe med å kjempe mot tomheten. Prøve å dra ordene ut, prøve å tenke kreativt og så er det ingenting der. Plutselig svinner det tomme bort, og jeg fylles igjen med ord, tanker og kriblinger.

Og dere, det er Valentine’s Day. Spre litt luv her og der, drit i å kjøpe dyre greier, bare elsk og la deg bli elsket. Av en spesiell, av en venn, av noen du er glad i. Kjærlighet er digg ♡♡♡

16 Comments

 1. Milla 14. februar 2017

  Eg og kjenne at skrivingå står litt bom stille akkurat nå. Og eg tror det har med årstiå å gjør. Det blir sånn kvart år. Hvertfall for meg, hehe.

  Du e så vakker Luisa, og eg like det faktum at du kan gjenbruka bryllupskjolene dine. Wish I could do the same.

  Svar
  • lamar 15. februar 2017

   Ja, pleier å ha det sånn hvert år jeg også, men det ble så mye mer synlig i år. Kanskje pga SK, man er liksom så mye synligere hehe. La oss nyte at det blir lysere og at vi igjen fylles med inspirasjon <3

   Takk for fine ord, Milla, du gjør meg alltid så glad <3 Og ja, det er faktisk veldig fint å kunne bruke kjolene mine, det var litt av tanken 🙂

   Svar
 2. Carina Behrens 14. februar 2017

  Kjenner meg veldig godt igjen! Men jeg også håper at dette betyr slutten på skrivesperren din 😀

  Svar
  • lamar 15. februar 2017

   Ja, det er nesten litt fint å se at jeg ikke er alene, hehe. Og ja, det håper jeg også <3

   Svar
 3. Caroline 14. februar 2017

  Føler de fleste står litt fast nå så satser på at det er årstiden <3

  Svar
  • lamar 15. februar 2017

   Ja, det er en trøst. Man ser litt håp der, i enden av vintertunnelen 😀 <3

   Svar
 4. krist.in 15. februar 2017

  Nå blir det jo lysere for hver dag og jeg føler jeg blir bare mer og mer inspirert etterhvert som solen titter mer frem! Gleder meg til å kunne ta herlige vårbilder også på ettermiddagstid og at solen skal varme litt. Det hjelper hvertfall mye på inspirasjonen!

  Svar
  • lamar 15. februar 2017

   Jaaaa, heldigvis! Gleder meg masse til å se dine fine bilder fulle av vårlys 🙂

   Svar
 5. Kristine 15. februar 2017

  Gratulerer med dagen, Luisa! 🙂 Håper den blir super!
  Syntes det første avsnittet var så fint å lese òg. Er lov til å være litt i vinterdvale. Ekstra godt å kjenne hvordan man våkner til med vårsola da!

  Svar
  • lamar 15. februar 2017

   Tuuusen takk, fine Kristine <3 Så glad jeg blir når folk syns noe jeg skriver er fint å lese. Ja, det er faktisk veldig fint å kjenne at våren invaderer kropp, sinn og omgivelser.

   Svar
 6. Gitte 15. februar 2017

  Håper det løsner etter hvert, og at feiringen blir knall! Sitter med UV-beregninger opp til halsen (er i en aldri så liten master-tidsknipe), så det første jeg tenker på når du nevner tomhet, er om du har vitamin D-mangel. Perioden fra ca. 15 Oktober til 15. Mars er «Vitamin D»-vinter, så man får ikke nok UV fra sollyset til å produsere det naturlig, men det går fint an å dekke behovet gjennom kosten.

  Svar
 7. Julie 15. februar 2017

  Håper du finner ordentlig tilbake til ordene om ikke lenge. Jeg har selv følt på mye av det samme i det siste, alt har liksom gått litt i stå, skrivingen går sakte og må presses frem. Heldigvis er vårlyset på vei, det pleier å hjelpe på det meste.

  Gratulerer så mye med dagen, Luisa! Håper du koser deg masse i dag! <3

  Svar
 8. Milla 15. februar 2017

  // Dine kommentarer Luisa, always make me smile, TAKK. Og hei, gratulera så mye med dagen vakre du!

  Svar
 9. Martine 15. februar 2017

  Jeg føler så sterkt på akkurat det samme som du skriver om her. Jeg klarer ikke konsentrere meg liksom, om skriving eller lesing eller noe. Klarer bare flyte med i vinterhverdagen, og håpe på at vårsolen kommer snart.

  Svar
 10. Martine 15. februar 2017

  Og gratulerer så mye med dagen som er/har vært! Stor klem <3

  Svar
 11. Tine Katrine 16. februar 2017

  Vinteren er absolutt tiden for å gå litt i dvale med kreativiteten. Tenker det er like greit å bare akseptere det og heller fokusere på andre ting. Se på de seriene man liker veldig godt kanskje, og sove ekstra.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.