Gleden med et eller annet

Ny episode

Yey, da var det dags for en ny episode av Luisa & Carina. Og denne gangen måtte vi spille inn hele to ganger, men heldigvis ble take two bedre så da kan man ikke klage. Denne gangen prater vi om boken Gleden med skjeden, Unge lovende (ELSK) og ikke minst mitt ambisiøse treningsopplegg. Dere som følger meg på Snapchat forstår hva jeg prater om, og dere som ikke gjør det – hva venter dere på?

La oss vite hva du syns

Vi er veldig keen på tilbakemeldinger, konstruktiv kritikk og skyt, aldri glem skryt. Liker dere podden? Hva syns dere om at vi kjører en mer avslappet stil? Savner dere noe? Let us vite hva du syns! Vi er fortsatt nye i podkast-gamet, og vi ønsker hele tiden å bli bedre.

Husk å abonnere på Luisa & Carina på iTunes, gi oss fem stjerner, og fortell oss hva du synes!

15 Comments

 1. Gitte 31. januar 2017

  Sånn! Da har jeg begynt å følge deg på snap! (glemte det helt av.)
  Jeg liker at det er så avslappet og går rolig for seg. Hører ikke så mye på podcast, så jeg har ikke så mange å sammenligne med, men synes fort vloggere blir for intense. Nå ble jeg usikker på om dere nevner noe om hvor lenge det blir til neste gang – kanskje det er noe man kan ha med på slutten? (Hvis det vet da, selvfølgelig.)

  Svar
  • lamar 31. januar 2017

   Så utrolig hyggelig <3 Og takk for tilbakemelding, vi setter så stor pris på det! Tror vi prøver å komme med ny episode annenhver uke, vi har i hvert fall greid det med de siste to 🙂 Men om vi skal si noe om det i podkasten må vi ta til vurdering, fordi det er ikke alltid vi vet haha 😀

   Svar
 2. Line Cecilie 31. januar 2017

  Kjempe flinke dere er!!!

  Svar
  • lamar 31. januar 2017

   Tusen takk for fine ord <3 Setter stor pris på det!

   Svar
 3. victoria 31. januar 2017

  Jeg har som sagt prøvd å høre på, og da har lyden på macen vært på maks, men jeg hører dere såvidt, snakker dere lavt eller må jeg koble til headset? 🙂

  Svar
  • lamar 31. januar 2017

   Hmm, det er veldig rart! Hører både på Mac, gjennom headset og rett fra mobilen og da er lyden helt normal.

   Svar
   • victoria 1. februar 2017

    Da er det sikkert min mac som er idiot. jeg får prøve når jeg finner headsettet mitt 😀

    Svar
    • lamar 1. februar 2017

     Hehe, håper du finner ut av det <3 Vil jo at du skal høre!

     Svar
 4. June 1. februar 2017

  Hyggelig å høre på dere, men jeg synes tre kvarter er litt lenge altså. Kanskje fordi jeg ikke er vant med å høre på podcaster, men jeg ville foretrukket kortere og hyppigere podcaster med mer avgrenset tema for hver sending kanskje? Men det er kanskje bare meg, haha 😀 Uansett, dere er flinke, og jeg synes det er kult at dere gjør dette!

  Svar
  • lamar 1. februar 2017

   Takk for innspill, June <3 Det er vanskelig med lengde ser jeg, folk har så ulike preferanser! Vi får se hva vi lander på, men håper du fortsetter å høre på oss 😀

   Svar
 5. Drea 1. februar 2017

  Dere er så bra! Jeg liker dere så godt! 😀

  Svar
  • lamar 1. februar 2017

   Det er utrolig fint å høre <3

   Svar
 6. Milla 1. februar 2017

  OMG. Denna glede eg meg te å hørra imårå!!!!

  // Tusen takk kjære <3

  Svar
 7. Guro N. 2. februar 2017

  Elsker podcasten deres! Så deilig å høre på en podcast uten å måtte konsentrere seg veldig. Dere inspirerer meg alltid til å skrive, det er så fint 🙂 Jeg får også vondt i ryggen når jeg ikke trener, men jeg er jo bare 23! Hjelp!

  Svar
 8. Milla 3. februar 2017

  Detta e så bra. Eg digge dåkkår.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.