Tjueseksten del 1

Det er noen dager siden vi gikk inn i det nye året, det nye året som kommer med nytt håp, nye drømmer og nye mål. Men først vil jeg ta et lite farvel med året som har gått. Tjueseksten, det forbanna tjueseksten. For meg har det ikke vært forferdelig, på noe vis faktisk. Oppturene banker nedturene. Jeg vil alltid huske tjueseksten for så utrolig mye fint. Og ja, jeg vet at jeg er heldig, jeg er så inni granskauen heldig og jeg er takknemlig for det hver eneste dag.

Vinteren tjueseksten

Jeg startet året i min fødeby, Bogota, med så mange fine folk rundt meg. Hjertet mitt knuste i tusen biter da jeg kom hjem til Stavanger, det var kaldt og så stille, så altfor stille. Heldigvis var jeg gjenforent med min elskede Chaplin. Så kom endelig foreldrene mine hjem, jeg var litt mer hel. Bursdagen min gjorde meg glad, jeg ble tretti og jeg trodde jeg skulle bli fra meg av den grunn, men det motsatte skjedde. Å bli tretti var bare innmari bra, det var kult.

Våren tjueseksten

Mars kom, jeg var langt inni bryllupsland og så feiret jeg selvsagt kvinnedagen. Det var også i de dagene at denne siden så dagens lys, for et fint eventyr. Med god hjelp av Carina som skulle bli en av mine kjæreste venner i tiden fremover. Jeg vet, så heldig.

Kjærlighet og skriblerier skjedde her. Vi fortsatte å skape et hjem, det er så fint å se at huset blir mer og mer vårt/oss for hvert år som går. Bare se her. Jeg fikk se Silvana Imam stå på scenen, bare noen få meter fra meg, en drøm gikk i oppfyllelse (no lie). Det var en liten pause fra tankene, for de svirret så innmari. Vi hadde et vanskelig valg å ta.

Vi tok en beslutning og skuldrene senket seg. Selv om drømmen var å gifte oss i Paris så ville vi ikke gjøre det uten personer som betyr alt for oss. Vi valgte å gifte oss hjemme i Stavanger, og angrer ikke et sekund. En av de siste dagene i mai ble jeg overrasket av en hel haug fine damer som ga meg en fabelaktig dag. Jeg ble drukket ut, iPhonen falt i doen *plup*, men etter en grei «avrisning» (ligge i en skål med ris) så fungerte den som før. Igjen, jeg er så heldig.

Sommeren tjueseksten

Det skjedde så mye fint den sommeren. SnapKollektivet ble til, vi jobbet hardt med forberedelsene og trente på å bli gode snappere. Jeg syns vi lykkes. Men for meg var høydepunktene noen andre, to av de fineste dagene i livet mitt. Dagen jeg giftet meg med verdens fineste mann og dagen vi feiret med de flotte vennene våre. Uforglemmelig vakkert.

Stay tuned for del 2 ♡

23 Comments

 1. Maria 3. januar 2017

  For et fint år! Det er så mange som har skrevet i mange av mine sosiale medier at 2016 var helt forferdelig for de. At de håper 2017 vil bli bedre. 2016 hadde sine oppturer og nedturer for meg også. Dagpengene tok slutt og jeg var stadig arbeidsledig. Mannen ble syk. mamma måtte opereres. guttungen slet med overgang til stor avdeling i barnehagen. Men jeg velger å holde på oppturene. Gjemme dem i hjertet mitt. For ila 365 dager vil man ha noe av hver. Og for meg er det viktigere å huske på de positive. Jeg begynte å studere igjen. Og gikk fra å slite meg til D’er i juss for 13 år siden til å enkelt få B’er… selvtillitsboozt deluxe!! Jeg ble enda bedre på fotografering. Jeg fikk 1000 nye følgere på instagram (ikke at det er superviktig da… haha… men det betyr jo at jeg deler fine ting på instagram tenker jeg) jeg begynte å holde fotokurs. Jeg fikk oppleve gran canaria, wales, rhodos, kreta, london og københavn. Guttungen fikk nye venner. Jeg fikk masse kvalitetstid med mannen da han var sykemeldt. Så jeg velger også å si at 2016 var et bra år for meg 🙂

  Godt nytt år Luisa! 🙂

  Svar
  • lamar 17. januar 2017

   Så fin kommentar Maria <3

   Svar
 2. Caroline 3. januar 2017

  Så bra at det ble et så fint år!

  Svar
  • lamar 18. januar 2017

   Ja, det er fint ❤

   Svar
 3. Ida 3. januar 2017

  Høres ut som du har hatt et magisk år! Håper det fortsetter i 2017 🙂 Godt nytt år!

  Svar
  • lamar 18. januar 2017

   Ja, det hadde vært gøy, komman 2017 ? Ønsker deg et godt nytt år (litt sent, men bedre det enn aldri) ❤

   Svar
 4. Silje 3. januar 2017

  Mykje fint og kjekt, og du formulerer det så bra 🙂 håper starten på 2017 blir like fin, gode deg <3 (og sorry for berre små bokstavar)

  Svar
  • lamar 18. januar 2017

   Tusen takk, Silje ❤ Jeg håper du får et fint 2017!

   Svar
 5. Karen Anna 3. januar 2017

  Åh, dette var herlig å lese!! så nydelig at du hadde et fint år <3 det hadde jeg også.

  Svar
  • lamar 18. januar 2017

   Takk, søta ❤

   Svar
 6. June 4. januar 2017

  Fint å lese <3

  Svar
  • lamar 18. januar 2017

   Takk, June ❤

   Svar
 7. Julie 5. januar 2017

  For et fint år du har hatt. Jeg er så glad for at jeg oppdaget deg og bloggen din gjennom Snapkollektivet 🙂 Ønsker deg alt det beste i 2017! 🙂

  Svar
  • lamar 18. januar 2017

   Tusen takk, og i like måde ❤ Både at jeg er glad for å finne din blogg og så ønsker jeg deg et supert 2017! ?

   Svar
 8. victoria 5. januar 2017

  Så bra at dere fikk giftet dere med deres nære og kjære! det hadde sikkert vært stas i paris også, men dere kan jo alltids dra på «bryllupsreise» dit ;p og bra du fikk et fint år! 😀

  Svar
  • lamar 18. januar 2017

   Det er nettopp det vi kan ? Takk! ❤

   Svar
 9. Milla 6. januar 2017

  FOR et bra år du har hatt. Håpe 2017 blir lika bra for deg og dine. Kjarleik.

  // Åh. Tusen takk Luisa. Klemifleng.

  Svar
  • lamar 18. januar 2017

   Takk, og det samme til deg og dine ❤

   Svar
 10. Carina Behrens 9. januar 2017

  <3 <3 <3

  Svar
  • lamar 18. januar 2017

   Svar
 11. Milla 11. januar 2017

  /// Tusen takk Luisa, for både spørsmål og dine fine ord, glad i deg <3

  Svar
 12. Martine 13. januar 2017

  Det virker som du har hatt et utrolig fint år, håper dette nye året blir minst like bra <3

  Svar
  • lamar 18. januar 2017

   Det håper jeg også!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.