Kongen av kul

15215842_10157695725065277_1358240511_o

Stavangers store rap-konge, Bvis, har sluppet ny låt: Kongen av kul! Og jeg har mekka sammen et lite intervju med selveste Bvis som dere kan lese her. Låta er produsert av Salvador Sanchez (norsk hiphop-legende og Spellemannsvinner!)  og med låta følger videoen dere ser nederst og tegneseriestripene av kunstner, Espen Birkedal. Kongen av kul er en hyllest til foreldre; er det nå jeg skal si at det varmer et mammahjerte? Hell yeah. I kjent Bvis-stil er den greit fengende. Sleng den inn på spillelista di, så er du klar for alt helgen har å by på. Om det er bleieskift eller høy glassføring, spiller ingen trille.


Hvor mye var klokka da du våknet i dag?
8-9-tiden.

Og hva var det første du gjorde?
Lagte meg speilegg og dro til videoshoot.

Hvorfor tittelen Kongen av kul?
Tittelen er tjuvlånt av Steve McQueen. Oss rappere liker å tjuvlåne ting.

Hva motiverte denne hyllesten av foreldre? Fortell!
Har kompiser som sikker føler seg A4 og kjipe når de må takke nei til å være med på ting. Jeg ville bare vise at jeg har massiv respekt for de for å være der for barna sine, så første vers bare kom naturlig når jeg skreiv rim. Når jeg først var igang måtte jo mødrene og få litt kjærlighet ❤

kongen-av-kul-1

Ved siden av Kongen av kul, hvilke tre andre bangere er på topplista di for øyeblikket?
Freddie Gibbs – All Day
Klish – Kjærlighet x Død
Run the Jewels – 2100

Gleder du deg til jul?
Selvfølgelig!

Hvilke juletradisjoner digger du, hvilke hater du?
Digger å spise god mat med folk jeg er glad i. Hater juleshopping.

Hva spiser du på julaften?
Vet ikke enda hva det blir år, men noe godt i hvert fall!

kongen-av-kul-2

Tilbake til musikken, hva inspirerer deg til å lage musikk?
Oppturer, nedturer, livet.

Er det et hard knock life å være rapper i Norge?
Det spørs, hvis du prøver å leve av musikken alene er det nok ganske hard knock life å være musiker generelt i Norge, ikke bare rapper. Men nå har jo de fleste rapperene jobber på siden.

Den kuleste gig’en du har hatt?
Alt for mange kule gigs til å velge ut en favoritt men den verste gigen var da vi ble buet av scenen på Sørlandet for Skurke Sprett sto og dansa og sang “fuck kristiandsand fuck kristiandsand fuck kristiandsand”

Husker jeg feil eller hadde du en blogg før? Hvor ble det av den?
Ja, jeg hadde en filmblogg hvor jeg anmeldte filmer for morro skyld. Har egentlig ikke tid til å drive med sånt lenger med mindre jeg får betalt for det. Nå skriver jeg litt om film for Byas til tider.

Hva bringer fremtiden?
Slipper mitt etterlengtede soloalbum “Stavangers Finaste” på Dat Music! Min neste singel “Svart Gull” handler om olja og slippes tidlig i 2017! Fullførte videoen idag og den blir fuckings sinnsyk!

Shiiit, jeg gleder meg allerede! Koser meg med denne enn så lenge. Ta en titt!

Foto: Marisol Pedersen

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Dere finner meg også på Snapchat nå, legg meg til med brukernavnet luisa_lamar.

4 Comments

 1. Maria 25. november 2016

  Jeg ER så uoppdatert på musikkfronten at det nesten er en skam… Mista helt interessen for musikk da jeg passerte 30. Jeg liksom – som aldri gikk noe sted uten iPoden (yepp – IPODDEN! – det var før mobiltelefonene bruktes til alt) da jeg var student. Haha… Alderdommen altså… 😛

  Svar
 2. Carina Behrens 25. november 2016

  Naaaaaajs. Digger sånt her, MER MER MER!

  Norsk hip hop, ass. Så mye BRA! Takk for tipset, men jeg lurer på… når slippes albumet?

  Svar
 3. Milla 25. november 2016

  Applaus. For et bra intervju. og som Carina seie, mær mær MÆR. Eg må vær ærlig, har aldri hørt om han her før. Digge teksten te låtå. Tipp topp tommel opp!!!

  // Åh. Tusen takk Luisa. Sende tusenvis av klemmer te deg via cyberspace. LOVE YOU.

  Svar
 4. Caroline 26. november 2016

  Å, norsk musikk ass! SÅ kult!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.