Us

us
Det er noe med oss

Us. Jeg blir ikke ferdig med denne sangen. Den blir ikke ferdig med meg. Igjen og igjen tar jeg den inn, føler den som om det er første gang jeg hører den. 

Det er ikke første gang jeg pusher den på dere, bare se innlegget Det er noe med oss. Men det er første gang jeg deler videoen, ikke at det er rart, den ble publisert forrige uke. Se den, nyt den.

7 Comments

 1. RisRosOgKlaging 23. november 2016

  Kjekt når man kommer over en sang man liker veldig godt 🙂

  Svar
 2. Milla 23. november 2016

  Gratulera så mye te din kjære. Håpe dagen dåkkas har vært super. Lika super som du e. Og så fint å komma over ein sang du like. Eg kom faktisk over ein for et par dager siden, og den har gått på repeat i dag 😉 (kaleo – I can’t go on without you, sånn i tilfelle du lurte, hehe)

  // TUSEN TAKK, Luisa. Eg blir alltid så glad når eg får kommentarer av deg. Vett ikje koffår. Du gir meg alltid et smil. Glede meg sånn te at eg kan smila te deg på skikkligt. Og te å klemma deg. Og eg håpe det ikje blir altfor lenge te <3

  Svar
  • lamar 23. november 2016

   Tusen takk, Milla min fine venn ❤️ Glede meg i hjel te å klemme, danse og le me deg! Og ja, jeg er alltid interessert i fin musikk så tips mottas med åpne armer.

   Svar
 3. Carina Behrens 23. november 2016

  Den sangen der ,ass. Klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg synes. Én ting jeg kan si helt sikkert er at den videoen der er noe av det mest skandipoppete jeg har sett på lenge 😀

  Svar
  • lamar 23. november 2016

   I know! Hehe. Scandipop ❤️ ? Jeg elsker den.

   Svar
 4. Maria 24. november 2016

  Åh – jeg opplever også det at jeg kan bli helt superhekta på en sang veldig lenge. 🙂

  Svar
 5. victoria 25. november 2016

  ooooh my god, det store håret, elsk! haha

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.