Lenge siden sist, tenkte jeg skulle bjuda på litt humor

img_3997

Waddup? Livet kom i veien, travel uke og gu’ som tiden flyr. En ting jeg ikke kan sno meg unna er bloggutfordringen, spesielt når jeg nagger selv om at de som er med må levere. Og det gjør jentene, belive me. Har ledd i tretti minutter i strekk mens jeg har pløyd meg gjennom bidragene denne uken. Lol. Og så har jeg fått noen bra filmtips også, for de som heller følte for å dele den slags. Ukens tema er altså humor og jeg bare «fett!» og når man skal prøve å skrive noe morsomt på kommando så bare..

De ler, jeg ler

Det får nå være. Selv syns jeg at jeg er veldig morsom, jeg prøver i hvert fall og det er det viktigste. Noe av det beste jeg vet i verden er å le, og å få noen andre til å le kommer like etter.  Jeg er verdens dårligste på å fortelle vitser da, ødelegger hele vitsen før jeg har begynt, bare en liten utfordring med tanke på å få andre til å le, men til gjengjeld så syns jeg at jeg er morsom på andre måter. En kvikk en der, og litt på egen bekostning der, men what the heck, folk ler og da ler jeg som regel selv også. Må værra lov?

Håper alle har hatt en fin helg da, gjort noe gøy og sånn. Selv har jeg hatt det helt strålende med fam’en. Vi har sovet masse, mer enn jeg pleier. Går ut av helgen med denne. Sees på andre siden!

Dette innlegget er det femte i en temautfordring som jeg er med på med en gjeng bloggere. Utfordringen går ut på å skrive om et nytt tema eller en ny utfordring hver uke. Ukens tema er Humor.

Andre bloggere som er med:
CarinaCarolineMilla ○  MartineMarie  ○ Ingvild  ○ LiseNadiaStineJune

CarolineJune ○ Kine

5 Comments

 1. Line Cecilie 22. november 2016

  håper du får en fiiin nuke! <3

  Svar
 2. victoria 22. november 2016

  hahaha, den Justin Bieber videoen er så jævlig morsom

  Svar
 3. Carina Behrens 23. november 2016

  Den videoen der lo jeg godt av, måtte dele videre! 😀

  Svar
  • lamar 23. november 2016

   Haha, elsker den ?

   Svar
 4. Milla 26. november 2016

  Hahahah. This is funny. Spesielt justin bieber videoen og den siste. Det e meg in da club for å sei det sånn 😀

  // Herrejemini. Du e så gavmild på fine ord. Eg blir så rørt. TAKK vakre menneske. <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.