Mine favoritter: PODCAST

img_4025

Innimellom deler jeg ting jeg liker, og siden jeg er og har vært hekta på fenomenet podcast i flere år og attpåtil startet en egen, tenkte jeg at jeg må dele mine favoritter med dere. Håper dere finner noe dere liker!

Flora & Frida

Flora & Frida er en podcast av to svenske tjejer, eller internet queens från Stockholm som beskrivelsen sier. Begge blogger og lever av det, i tillegg til andre kreative prosjekter og samarbeid. Flora Wiström arbeider som frilans skribent og illustratør, og har nettopp gitt ut romanen Stanna. Frida Vega Salomonsson arbeider som frilans fotograf, driver et magasin og er kunst- og kulturredaktør hos et. Hvorfor forteller jeg dere dette? Jo, for å gi dere et inntrykk av hva slags damer vi har med å gjøre her, de er nemlig bare 22 år gamle (say what?!).

Jeg er virkelig fascinert over hvor åpent og ærlig de formidler egne tanker og erfaringer, de virker bare så forbanna frigjorte og jeg elsker det. I podcasten tar de for seg temaer som er relevante for alle unge som vokser opp i dag, alt fra sex, vennskap, feminisme og den store kjærligheten.FLORA_FRIDA_copy2

Pardon My French

Ja, det kan forekomme banning, men kommer helst av at pod-vertinnen, franske Garance Doré i New York, prater med en deilig fransk aksent og har et veldig fransk syn på tilværelsen. Garance Doré er en prisvinnende forfatter, illustratør og fotograf. I skjønn forening med sine ferdigheter og sin lidenskap for mote, kreativitet og selvutfoldelse har hun bygget opp sitt levebrød.

I PMF blir man tatt med til yrende og evig-inspirerende NY hvor Garance møter interessante mennesker som forteller om sitt liv og virke. Mine favoritt episoder er La Parisienne med en av mine favoritt designere, Isabel Marant, og modellen/skuespilleren, Caroline de Maigret, og Finding Balance med skuespilleren Zosia Mamet som spiller Shoshanna i Girls. Mellom «hoved-episodene» publiseres også en «pocket» versjon som heter Pocket Pardon My French der Garance prater med gode venner og nære kollegaer om ulike temaer, alt fra sjalusi til det å ha husdyr. Je l’aime!

pmf

Women Of The Hour

Med min favoritt, Lena Dunham! Dere har sett henne i serien Girls (har du ikke sett Girls enda, så bør du gjøre det asap) hvor hun spiller hovedrollen. Det skal også nevnes at hun også er skaperen av serien. Lena har gitt ut boken Not That Kind of Girl og har etablert det feministiske nyhetsbrevet Lenny sammen med sin kreative partner Jenni.

Women Of The Hour er en liten miniserie hvor Lena tar for seg temaer som vennskap, kjærlighet, karriere, kropp og mye mer. Jeg kan seriøst høre denne serien bestående av 5 lange, NEI 6! (DET KOM UT EN SPESIAL EPISODE NÅ PÅ ONSDAG!) og noen korte bonus-episoder, igjen og igjen og igjen. woth

Ok, planen min var å liste opp noen til, men jeg ser at jeg ikke greier å holde dette kort. Podcast er noe som engasjerer meg, haha. Men her er en liten liste med noen flere som jeg liker å høre.

Og sist, men ikke minst så håper jeg at dere sjekker ut min og Carina sin podcast, Luisa & Carina. Episode én og to er allerede ute, tredje episode kommer om ikke så lenge. Vi er nye i dette gamet, men jeg håper dere vil være med oss på reisen. Abonner og gi oss stjerner på iTunes! LUISA & CARINA

Har dere noen favoritter? Gjerne andre enn de jeg har listet opp.

God helg ♡

8 Comments

 1. Caroline 30. september 2016

  Yei, takk for tips! Min favoritt er Terapi og krisemøte 🙂

  Svar
 2. pernille 1. oktober 2016

  Min aller beste podcast nå er the guilty feminist! Sofie hagen og deborah-frances-white er to komikere som snakker om feminisme og er samtidig åpen om alle de små tingene de gjør som ikke er helt kompatibelt med det å være feminist. Såå morsomt, selvironisk men også viktig! Føler meg så mye bedre av å høre på dem. Liker godt tipsene dine og, elsker flora og frida!

  Svar
  • lamar 1. oktober 2016

   Supert tips! Den skal jeg sjekke ut 🙂

   Svar
 3. Milla 3. oktober 2016

  Min favoritt e din og Carina sin <3

  Svar
 4. Line Cecilie 3. oktober 2016

  åå love! 😀 hører ikke så mye på podcast, faktisk!

  Svar
 5. Ingvild 18. oktober 2016

  Gleder meg til nye episoder av podcasten til deg og Carina!

  Svar
  • lamar 18. oktober 2016

   Så gøy at du gleder deg! Det kommer, det kommer ?

   Svar
 6. FRÖKENTV 27. oktober 2016

  vilket bra inlägg

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.