September, gule blader og regn.

Markus Spiske

En spilleliste for september. Til dager med  gule blader på trærne og på bakken. Dager med regn. Dager med sol. Det er vel ikke bare jeg som håper på en indian summer?

Hør og nyt septemberlista mi. Og følg den gjerne på Spotify. Den er langt fra ferdig, kom gjerne med innspill hvis dere har forslag om nye sanger. Og da mener jeg sanger som blir utgitt sånn cirka nå. Det er noe fint med å oppdage ny musikk, jeg liker det.

I går hørte jeg Start av John Legend, den er så fin. Så fin at jeg har hatt den på repeat i hele dag. Jeg er en sucker for love, det vet dere. Men det er noe med ny forelskelse og kjærlighet, du aner ikke hvor det bærer hen, du vet ikke hva som kommer. Og alt det skumle med å hoppe i det, våge å slippe seg hen. Kunne sikkert skrevet side opp og side ned om bare det. Jeg skal ikke gjøre det nå, jeg lar John Legend ta seg av det i dag. Jeg tar helg.

Spillelista inneholder gjensyn med favoritter, cool girls og nye stemmer. Håper dere liker ♡

 

Foto: Markus Spiske

6 Comments

 1. Milla 2. september 2016

  Done. Elske å se ka andre like av musikk også glede eg meg te å hørra på den <3

  Svar
  • lamar 9. september 2016

   Yey, kult!

   Svar
 2. Carina Behrens 3. september 2016

  Takk for tips, denne skal jeg høre på i morgen. Akkurat nå går det i denne lista, men har en følelse av at det ikke er helt din type? Mye menn med kassegitar 😛 https://open.spotify.com/user/enkelst/playlist/0qIIUVOSs4e2F5XcHQ5ewr

  Svar
  • lamar 9. september 2016

   Jeg liker menn med kassegitar også altså.. Du skulle sett CD-samlingen min, den er stor og veldig variert 🙂

   Svar
 3. Anette 5. september 2016

  Ahh, Silvana IMAM og M.I.A <3 fettekult!

  Svar
  • lamar 9. september 2016

   Hell yeah, to favoritter!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.