Luisa & Carina

LUISA & CARINA

Endelig kan jeg røpe den store hemmeligheten som jeg har teaset her i lange tider. Endelig er den her, vår aller første episode av Luisa & Carina. Ja, for tenk, vi har laget podkast! 

Luisa & Carina

Å endelig kunne dele den med hele verden (he he) er både innmari skummelt og utrolig fint. For det har vært en liten drøm for meg, og nå har den gått i oppfyllelse. Jeg og Carina skal prate om livene våre og temaer som opptar oss. Åpent og ærlig. Vi har aldri gjort dette før, men vi tenkte som Pippi «Det har vi aldri gjort før, så det klarer vi helt sikkert.» Og det gjorde vi! Selvsagt har vi nok både en og to ting å lære om å podde, men det får vi lære mens vi holder på. Nå håper vi dere vil høre på og følge oss på denne reisen.

«Hjem, kjære hjem»

Vår første episode har vi kalt «Hjem, kjære hjem», og vi snakker om det å være hjemmekjære, eller ikke, om å bo i samme gate siden barndommen og å flytte til utlandet. Den skulle egentlig vært publisert før sommeren, det rakk vi dessverre ikke før feriemodusen tok oss, men nå kan du høre den her!

Følg oss på Soundcloud og legg gjerne igjen en kommentar!

 

16 Comments

 1. victoria 10. august 2016

  Lykke til! Jeg har aldri vært fan av radio eller podkaster, så jeg blir nok ingen lytter, men jeg håper mange mange andre vil 😀

  Svar
  • lamar 10. august 2016

   Takk! Det er spennende, sykt skummelt, men mest gøy. Du får se om du greier å holde deg borte, hehe 🙂

   Svar
 2. Brita Melissa 10. august 2016

  Fantastisk! Gleder meg til å høre på dere 😀

  Svar
  • lamar 10. august 2016

   Så gøy at du gleder deg, håper det faller i smak og at du vil høre mer på oss etterpå også, hihi 🙂

   Svar
 3. Milla 10. august 2016

  Åh! Så utrolig gøy! YAY!

  Svar
  • lamar 10. august 2016

   Æææh, skummelt og gøy 😀

   Svar
 4. Carina Behrens 10. august 2016

  Hurra, hurra, hurra!!!

  Svar
  • lamar 10. august 2016

   Shiii, hurra for oss!

   Svar
 5. Maria 10. august 2016

  Åj så spennende 🙂 Sitter og hører på nå 🙂

  Svar
 6. Lisa 11. august 2016

  Jeg får ikke hørt på den 🙁 Hver gang jeg trykker så stopper den etter 10 sekunder? HALP

  Svar
 7. Kristine 11. august 2016

  Hørte på den i formiddag mens jeg tok oppvasken og gjorde meg klar for å ta en tur ut døra – så koselig og fint å høre på! Og så bra tema! 🙂

  Svar
 8. Emma 12. august 2016

  Kult! 🙂

  Svar
 9. June 17. august 2016

  Nå har jeg endelig rota meg til å høre podcasten deres, og det var sååå koselig! Skikkelig fint! Likte temaet godt, det med flytting og tilhørighet er noe jeg har mange tanker rundt selv, hehe. Gleder meg til neste episode!

  Svar
  • lamar 18. august 2016

   Så fint å lese, June <3 Vi gleder oss til å lage flere episoder!

   Svar
 10. Guro N. 21. august 2016

  Jeg digget både dere og temaet! Gleder meg til neste episode kommer. Snakker du spansk med sønnen din? 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.