Gratulerer med dagen, kvinne!

2016382364626011166458_sbig

Det ble en sen gratulasjon i dag. Jeg har rett og slett vært opptatt av å fylle dagen med fint og meningsfullt innhold.

Jeg har hengt med min fineste venn (og forlover!), jeg har danset, tullet og ledd med guttene mine og jeg har vært på 8.mars-markering med mamma, små og store venninner og en hel gjeng av sterke, kloke og flotte damer (og menn). Lille A var også med, han syns det var gøy og litt rart, spesielt siden det kom masse damer bort til han som pratet, ga han kos og smilte stort til han. Det er veldig fint å dele slike ting med min lille A, ting som betyr så mye for meg og som jeg håper han kommer til å verdsette når han blir eldre. Min kjæreste B skulle også bli med, men det var så mye husarbeid som måtte gjøres hjemme så han valgte å bli, det var helt greit for meg.

Kvinnedagen er en av de viktigste dagene i året. Vi skal feire alle kampene være medsøstre har kjempet før og for oss, vi skal markere kampene vi fortsatt kjemper og vi skal vise solidaritet med kvinner i resten av verden. Det kjempes utrolige kamper over alt, å stå sammen er vårt beste våpen i alle dem.

Håper kvinnedagen deres har vært fin og meningsfull ♡

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.