UTFORDRING 3: ​FEM TING SOM FÅR DEG TIL Å LE

Da fortsetter jeg med utfordringene. Tenkte denne var perfekt til en mandag, hvem vil vel ikke starte uken med noe som får deg til å le?

Fem ting som får deg til å le

De som kjenner meg vet at latteren sitter løst, veldig løst. Å le er noe av det aller beste jeg vet. Å plukke ut fem ting var derimot litt vanskelig. Jeg spurte kjæresten, og han sa bare «Det er jo lett. Dårlig humor». Jeg er selvsagt ikke enig i det hele tatt! Så jeg fant ut at jeg måtte bare finne ut av dette på egenhånd.

1. Folk som byr på humor og tar seg selv lite høytidelig

Elsker når folk skyter inn gode punches, har en bra vits på lager eller bare kommer med noe morsomt helt uventet. Humor er en av de beste egenskapene jeg vet om, jeg elsker at kjæresten får meg til å le, jeg elsker at jeg ler mye sammen med vennene mine og ikke minst familien min. Noen er jo morsomme av natur, liker å være litt klovn, det digger jeg! Samtidig trenger det ikke alltid å være helt der, bare det at folk ikke tar seg selv så veldig høytidelig er så gøy. Forteller om flauser, deler morsomme videoer og bilder, det liker jeg. Og det ler jeg godt av. Antijantealert! Jeg ler også mye av meg selv. Både av mine ufrivillige morsomheter og når jeg virkelig slår til med noe som i mine øyne er skikkelig morsomt. Det må da være lov å være sin egen fan, eller hva? Selv om jeg syns jeg er morsom så er det en ting jeg ikke kan, det er å fortelle vitser. Jeg er elendig. Hvis jeg prøver så driter jeg meg fullstendig ut, jeg ødelegger hele poenget og det er rett og slett flaut. Kjæresten min syns det er litt morsomt da, jeg syns det er litt trist. Hvem vil vel ikke være en god vitseforteller?

 

2. Lip Sync Battle

Dette er tydeligvis superpop for tiden. Her er jeg kresen. For eksempel det norske programmet som går, eh, ikke så morsomt alltid. Men gjestene til Jimmy Fallon har virkelig fått meg til å le. Kan se flere av klippene om og om igjen. Jeg skulle velge ut noen favoritter, men what the heck, se alle og finn en selv. Jeg lover, trenger du å le litt så gjør dette susen.

3. Lille A

Han er den morsomste ungen som finnes. Helt objektivt sett, eller.. Hehe. Han er uansett sykt morsom. Han pranker, han tuller, han ler av rare ting og han får meg til å le hver eneste dag. At så små barn kunne være så morsomme, helt med vilje, visste jeg virkelig ikke. Humoren utvikles raskt her i hvert fall. Her serverer han tidenes mest høflige, høylytte og falske latter da jeg prøvde å være morsom ved middagsbordet. Vi har hatt mange (ekte) latterkramper, og jeg gleder meg til å ha flere. Denne lille duden er helten min.

4. Modern Family

Min absolutte favoritt. Ingen av karakterene står høyere enn de andre, for alle er så freakin awesome. Det er mye jeg ler av, men Modern Family får meg til å le høylytt, uansett om jeg er alene eller ikke. Jeg har sett alt om og om igjen, jeg elsker det!

5. Å høre på noe morsomt

Jeg elsker å høre på radio og podcast, og spesielt de programmene som får meg til å le. Jeg har vært trofast lytter av RR i mange år og jeg digger Tusvik & Tønne, bare for å nevne to av favorittene på listen min. Det beste (og pinligste) i verden er når man ikke greier å holde tilbake smilet, og i beste/verste fall latteren, når man er ute blant folk fordi man har noe sykt morsomt på øret. Skjedde meg senest på trening forrige uke, fikk litt rare blikk, men jeg hadde ikke sjans.

 

Ha en fin mandag da ♡ Og fortell meg om en ting som får deg til å le!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.