I BRYLLUPSLAND ♡

weddingOm tre måneder gifter vi oss, sånn rundt denne tiden. Det er helt vilt, plutselig er det så nært! Da er vi i Paris, vi har kanskje stresset litt med å få alle avgårde, og nå er vi på plass. Jeg kan ikke beskrive hvor underlig følelsen er, å tenke på den dagen. Og så skal vår kjærlighet feires atter en gang her hjemme, på et fantastisk sted, med de mest vidunderlige menneskene. Det er fortsatt litt uvirkelig, men det er på tide å se virkeligheten, nå drømmes det ikke bare, nå legges det planer. Snart sendes invitasjonene ut, og plutselig så står vi der. Først i vårt vakre Paris, så på dansegulvet med verdens beste venner. Kan nesten ikke vente, samtidig som at jeg føler tiden raser avgårde og så er det jo så mye å gjøre.

Hvis dere har tips og triks eller vil dele en fin bryllupshistorie, så del gjerne, både her i kommentarfeltet, på facebook eller på mail. Da blir jeg så glad! Inspirasjonen under har jeg funnet på Pinterest.

Ha en fin onsdag ♡

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.